Dit kleine meisje heeft precies dezelfde witte lok als haar moeder én oma

De kleine MilliAnna Worthy uit Ridgeland, South Carolina heeft een nogal bijzonder kapsel, dat je niet snel bij een kind ziet. Kijk maar eens:

Je zou misschien denken dat haar moeder, Brianna, haar pony al op jonge leeftijd heeft geverfd, maar niets is minder waar. De kleine MilliAnna is namelijk geboren met deze witte lok. En… ze heeft het niet van een vreemde, want haar moeder én haar oma hebben op exact dezelfde plek zo’n mooie witte lok!

Iets van jezelf terugzien in je eigen kind.

De witte lok is een gevolg van poliosis, waardoor pigment van de huid én de haren afwezig is. Dat laatste is ook het geval bij de knietjes van MilliAnna. Kennelijk is het dus een aandoening die bij ze in de familie zit, al meerdere generaties lang. Maar hoe ver dat terug gaat weten ze niet, aangezien de oma van MilliAnna geadopteerd is en haar biologische familie niet kent.

Overigens heeft de zus van Brianna geen poliosis, dus was het voor Brianna evengoed een verrassing of haar dochter het zou hebben of niet. “Maar zodra ik haar zag toen ze haar na de geboorte op mijn borst legden was ik heel blij.” Brianna is namelijk zelf ook erg blij met haar witte look, en noemt het inmiddels haar signature look.

Bekijk ook: Ze werd gepest vanwege haar extreem donkere huid. Maar tegenwoordig is ze succesvol model

[likebutton]Meer van dit soort artikelen zien? Vergeet ons dan niet te liken![/likebutton]

Reageer op artikel:
Dit kleine meisje heeft precies dezelfde witte lok als haar moeder én oma
Sluiten