Froot.nl
Froot.nl Froot 26 jan 2018

Supertof! Tijdens IFFR kun je met de bioscooptrein naar Rotterdam

Bioscoopfans opgelet! Tijdens het Internationaal Filmfestival in Rotterdam – die woensdag van start ging – rijden er wel heel speciale NS-treinen. Geen saaie treincoupé, maar een bioscoopzaal. En oh ja, er is ook popcorn en een piccolo aanwezig. Een beter begin van het filmfestival kan toch niet?

Van treinreiziger naar bioscoopbezoeker

De bioscooptrein werd vorig jaar al geïntroduceerd. Wel is het dit jaar nog leuker: je kunt niet alleen in de roodpluche bios omgetoverde coupé van festivalfilms genieten, maar ook in de rest van de trein. Hier kun je via je laptop, tablet of smartphone korte IFFR-films bekijken. Hiervoor hoef je alleen maar de app CinetraiNS te downloaden. Voer het treinnummer in op de app en de film speelt af!

Dit is ‘m dan, de bioscooptrein

Een piccolo verwelkomt passagiers op het station in Amsterdam voor de speciale bioscooptrein die de passagiers naar het International Film Festival in Rotterdam brengt. Foto Remko de Waal/anp #nieuws #bioscooptrein #trein #iffr #picoftheday #photography #bestoftheday #nieuwsfoto #nieuwsinbeeld #life ^MT

A post shared by AD.nl (@ad_nl) on

Train Experience #IFFR2018

Dit willen we toch allemaal meemaken? Wacht niet lang; de trein rijdt nog t/m 4 februari. De bioscooptrein reist van en naar Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam. Vertrektijden kun je hier vinden.

Treinreizigers deelden hun ervaring op Twitter:

Reageer op artikel:
Supertof! Tijdens IFFR kun je met de bioscooptrein naar Rotterdam
Sluiten