Sissy Westerhuis
Sissy Westerhuis Froot 18 aug 2016

Man vertelt op hilarische wijze wat er gebeurde toen zijn robotstofzuiger poep wilde opruimen

Poep is vies. Het ruikt niet lekker, het is niet bepaald een vaste constructie en met een baby of niet-zindelijk huisdier in de rondte kan het ook nog eens o-ver-al aan komen te zitten. Nogal jakkie, dus. Dat vond de Roomba (zo’n apparaat dat je huis stofzuigt) van Jesse Newton waarschijnlijk ook, want die probeerde de uitwerpselen van zijn hond Evie op te ruimen.

Wat er gebeurde? Jesse heeft een constructie gemaakt van de situatie: “Evie poepte – om wat voor reden dan ook – in huis. Op het tapijt. Dit moet gebeurd zijn vlak voor een uur of 1:30. Midden in de nacht, dus niemand die het doorhad. Maar, de Roomba gaat iedere nacht om 1:30 het huis door. Je kunt het al raden: de Roomba kwam de drol van Evie tegen,” zo schrijft de Amerikaan op zijn Facebook-pagina.

Zo’n apparaat doet waarschijnlijk hartstikke z’n best om het huis spic en span te maken, maar het tegenovergestelde gebeurde: er kwam poep door het hele huis. Overal!

Newton vertelt verder hoe je huis er in zo’n geval uit komt te zien: “Het komt op je planken, op de zijkanten van je meubelen, op je tapijten en vloerkleden, allemaal. Het zal op het speelgoed van je kinderen komen. Eigenlijk alles wat in de buurt van de vloer is, zal besmeurd worden met poep. Er is een poepspoor van maar liefst acht meter door het huis te vinden.”

De poep zat overal…

Jesse had het niet gelijk door, omdat hij sliep. Maar: “Als je vierjarige nakomeling bij je in bed wil kruipen, vraag je je af waarom hij naar hondenpoep ruikt. Je staat op om te kijken in de woonkamer en met je ogen halfdicht vraag je je af waarom de grond een beetje gek voelt. Voor je staat een Roomba-vormig apparaat voor je, midden in de kamer, met een groen lampje: alles in orde! Denk je… Tot je echt wakker wordt. En dan begint het schoonmaken: afnemen, opvegen en een hele hoop schrobben want de poep is al opgedroogd. En vervolgens nog het hele huis dweilen,” zo schrijft Newton.

Lekker is anders. En om het drama compleet te maken besloot John zijn lieftallige stofzuiger schoon te maken door het in het badwater te gooien. Niet héél slim, leek ons al. En dat bleek terecht: de Roomba van Jesse is niet meer. Mocht je het complete verhaal van Jesse willen lezen, dat kan hier.

Nog een tenenkrommend verhaal over poep lezen? Deze dame had tijdens een date een drol in haar tas. Oh my…

Reageer op artikel:
Man vertelt op hilarische wijze wat er gebeurde toen zijn robotstofzuiger poep wilde opruimen
Sluiten