Dit is ‘s werelds heetste chips: Zó heet, dat ze per stuk worden verpakt

Gaat er over jouw eten standaard een flinke klodder hot sauce? Dan kun je wel stellen dat het je allemaal niet pittig genoeg kan zijn. Pittige chips is dan misschien ook wel wat voor jou. Maar durf je ook ‘s werelds heetste chips te eten? De Caroline Reaper Madness tortillachips van Paqui is namelijk zó heet, dat ze maar per stuk worden verpakt. En geloof ons… Dat is ook meer dan genoeg!

De chipszak -eh… doodskist- is logischerwijs dus behoorlijk snel leeg. Maar of dat nou zo erg is? De smaak blijft in ieder geval langer hangen dan wanneer je een hele zak paprikachips op hebt.

chipszakfroot

Wat deze chips nou zo heet maakt? De Carolina Reaper peper: De heetste peper ter wereld.

peper

“We zoeken altijd de grens op om leuke manieren te vinden om onze fans en klanten zich met ons te binden. Daarom besloten we ‘s werelds heetste chips te maken. Maar daar moesten we eerst de heetste peper voor vinden’, vertelt Jeff Day, Brand Manager van Paqui Chips. En nadat ze deze eindelijk hadden gevonden begon het samenstellen én het perfectioneren van het recept, met als eindresultaat de Caroline Reaper Madness chips. Of chip dus eigenlijk, omdat je er aan één meer dan genoeg hebt…

hetechips
hetechips2

Hoe je ‘m het beste kun eten? Niet met water in ieder geval. Het beste is om roomijs, melk, yoghurt of honing in de buurt te houden, voor het geval het je even te heet wordt.

Durf jij het aan?

Eén losse torillachip kost $4,99 en is eind september (2016) onder andere hier te koop.

Voor je het probeert is het misschien handig eerst eens te kijken hoe het deze vrouw af ging:

Reageer op artikel:
Dit is ‘s werelds heetste chips: Zó heet, dat ze per stuk worden verpakt
Sluiten