Geert de Wekker
Geert de Wekker Froot 22 jan 2017

Dit is het ultieme droomhotel van elke boekenwurm

Het “Literary Man hotel” in de 700 jaar oude stad Óbidos (Portugal) is het ultieme droomhotel voor elke boekenwurm. Dit hotel is namelijk niet alleen een uitstekende gelegenheid om even helemaal tot jezelf te komen, het heeft namelijk ook nog eens een bibliotheek waar je U tegen zegt. Een bibliotheek waar iedere boekenwurm warm van wordt. Er staan namelijk maar liefst meer dan 50.000 boeken. Van fictie tot kookboeken, er is voor ieder wat wils. En… je slaapt, dineert en ontbijt ook zelfs tussen de boeken.

In dit hotel kun je niet alleen uren-, dagen-, of zelfs wekenlang blijven lezen, maar de bibliotheek heeft ook nog eens een bar gevuld met vele soorten gin, die je leesplezier tot een nieuw niveau brengt. Overal waar je kijkt zie je de boekenkasten gevuld met duizenden boeken. Kortom, een hotel om heel blij van te worden:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

Wil je ook eens genieten van een goed boek in alle rust en ontspanning met een drankje erbij? Dan weet je nu dus waar je moet boeken! In dit hotel vind je vast ook wel de acht boeken die je volgens Neil deGrasse Tyson gelezen moet hebben.

Reageer op artikel:
Dit is het ultieme droomhotel van elke boekenwurm
Sluiten