Dit is het ideale lichaam om ieder verkeersongeval te kunnen overleven

Maak kennis met Graham. Op het eerste gezicht zul je misschien wat schrikken van zijn looks. Maar Graham heeft toch echt het droomlichaam wat betreft overlevingskansen in het verkeer.

graham

Omdat het aantal doden in het verkeer nog altijd veel te hoog is (vorig jaar waren dit er in Nederland 621), speelt de technologie steeds meer in op het veiliger maken van het verkeer. Onder andere de zelfsturende Tesla is hier een goed voorbeeld van. Maar een ongeluk blijft altijd in een klein hoekje zitten en ons lichaam is zeer kwetsbaar…

Daarom sloten kunstenaars en wetenschappers de handen in een, om te zien wat voor lichaam je als mens zou moeten hebben om ieder (dodelijk) ongeval te kunnen overleven. Hieruit kwam het lichaam van Graham. Zijn lichaam is helemaal uit proportie, het heeft een gigantisch hoofd en een vreemde ribbenkast (die als een soort air-bag functioneert). En toch is dit hét lichaam dat onverwoestbaar is. Kijk maar eens naar de video:

Ook hebben ze een te gekke interactieve website gemaakt waar je alles te weten komt over het lichaam van Graham en waarom deze bijzondere bouw zo perfect is.

Wil je weten hoe je gefocust blijft in het verkeer? Daar hebben onze broertjes van WANT een paar goede tips voor!

[likebutton]Meer van dit soort artikelen zien? Vergeet ons dan niet te liken![/likebutton]

Reageer op artikel:
Dit is het ideale lichaam om ieder verkeersongeval te kunnen overleven
Sluiten