Dit is fantastisch: Deze pizzeria serveert pizza’s in dozen gemaakt van pizza!

We hebben al heel wat opmerkelijke pizza-gerelateerde producten voorbij zien komen. Wat dacht je van een pizza-bikini, een ketting om je pizza slice in te bewaren, of huwelijksaanzoeken met pizza’s?!

Maar waarom moet die doos waar pizza’s in bezorgd worden nou eigenlijk altijd maar van saai karton zijn? Dat moet beter kunnen! En dat is dan ook precies wat de in Brooklyn gevestigde Vinnie’s Pizzeria moet hebben gedacht. Die kwam namelijk met dit geniale idee:

Tadaaa!

Het geheel bestaat uit drie delen. De ‘doos’ is gemaakt van ‘fluffy Sicilian slice’, de rand is gemaakt van knoflookbrood en binnen in zit uiteraard nog de pizza. Magisch toch?! Dit mag wat ons betreft ook in Nederland ingevoerd worden…

Maar eigenlijk zit er nog een andere reden achter deze bijzondere pizza-doos. Sean Berthiaume, eigenaar van de pizzeria, legt uit aan Buzzfeed: ‘Ik word boos wanneer mensen om een pizzadoos vragen terwijl ze het gewoon hier gaan opeten. Het heeft geen nut en het vult de prullenbak alleen maar. Dus ik dacht: wat nou als je die doos ook kunt eten?’ Briljant idee Sean!

Reageer op artikel:
Dit is fantastisch: Deze pizzeria serveert pizza’s in dozen gemaakt van pizza!
Sluiten