Dit hondje was voor alles bang. Totdat… er een baby werd geboren

Dit hondje was voor alles bang. Totdat… er een baby werd geboren

Maak kennis met Weezy, een windhond met twee tanden en een tong die alle kanten op slingert. De aandoenlijke viervoeter kwam een tijd terug in het asiel terecht en moest daar gaan wachten tot ze een nieuw baasje kreeg.

Gelukkig was daar Sarah Mavro. De Canadese besloot dat ze Weezy wilde adopteren en reed daarom naar het asiel toe. Eenmaal geadopteerd bleek het diertje een ontzettend slecht gebit te hebben en erg angstig te zijn. Zo bang zelfs, dat de eerste keer dat ze blafte pas drie jaar na de adoptie was. Awww…

Toen Sarah een tijd later een zoon op de wereld zette, veranderde echter alles voor Weezy. Evan, zoals het jochie heet, was direct de nieuwe BFF van de bange Weezy: haar angsten verdwenen langzaam uit haar leven. En zo te zien zijn het gelijk dikke maatjes geworden. Wat een lief tweetal!

Dit is Weezy

Hij is een Italiaanse greyhound, geadopteerd door Sarah Mavro

Er is alleen iets geks aan de hand met Weezy: hij vond werkelijk alles spannend of eng!

Maar daar is op een dag verandering in gekomen…

Weezy’s baasje kreeg een zoon, Evan! Wat een geluk!

Sinds Evan op de wereld is, heeft Weezy een maatje waar ze zich helemaal bij kan ontspannen

En zo te zien is Weezy niet de enige die dat hartstikke leuk vindt…

Samen liggen is één van de fijnste dingen om te doen

Awwwww!

Lief, he? Je kunt het lieve duo volgen via Instagram. Komt het je trouwens bekend voor dat windhonden een tong hebben die alle kanten op slingert? Dat kan wel kloppen: Zappa heeft dat namelijk ook!