Sissy Westerhuis
Sissy Westerhuis Froot 10 sep 2017

Dit bed is de ultieme wens van ieder lui mens

Veel mensen zijn liever lui dan moe. En geef ze eens ongelijk: lekker luieren is ook heerlijk. Maar, dan moet je daar wel het juiste bed voor hebben. Met deze matrassen kun je bijvoorbeeld niet genieten 😉

Je kunt natuurlijk een enorm onderzoek doen naar welk bed dan het mooist oogt, het lekkerst ligt én welke prijsklasse het best bij je past. Maar aangezien we het over lui hadden: wij hebben alvast het perfecte bed voor je uitgekozen, zodat jij het niet voor je hoeft te doen. Het bed hieronder is zó nice dat het woord ‘hemelbed’ een nieuwe betekenis zou moeten krijgen:

Dit is ‘m dus:

Froot

Een enorme unit

Tja, dat is wat het is! Dit bed is absoluut geen twijfelaar en ook niet voor mensen die houden van simpel. De gebruiksaanwijzingen zijn dan weer wel heel duidelijk: neem zo lang mogelijk vrij en zorg dat je gewend bent aan een horizontale lichaamshouding 😉

Gemak staat voorop

Natuurlijk! Dus stel dat je je apparatuur op wilt laden tijdens het slapen, dan kun je gebruik maken van de stopcontacten en USB-poorten. Wil je graag je muziek laten horen? Dit bed heeft speakers – zodat je niet op hoeft te staan, natuurlijk! Mocht je denken dat het daarbij ophoudt, dan heb je het mis. Dit bed heeft namelijk ook een massagefunctie.

Handig!

Het bed is niet alleen je nieuwe BFF, het is ook de plek waar je voortaan je spullen in kunt opbergen. Onder de matrassen en de lattenbodem is meer dan genoeg ruimte voor al je snacks (die je later nodig gaat hebben als je weer eens besluit een weekend in dit bed te gaan liggen):

Hup, aan het werk

Moet er toch echt nog gewerkt worden? Bel je baas dan maar om te laten weten dat je dat vanuit huis doet. Dit bed heeft zelfs een standaard waar jij je laptop op kunt zetten. Heel handig.

Kan het nog beter?!

Oké, er is één ding dat dit bed nóg beter zou maken… Wat nou als dit bed zichzelf op zou maken?!

Gimme, gimme, gimme!

Het bed wordt in verschillende Aziatische webshops verkocht zoals deze en deze, maar of het naar Europa wordt verzonden is nog maar de vraag. Ach, een beetje inspiratie kan geen kwaad. Toch?

Reageer op artikel:
Dit bed is de ultieme wens van ieder lui mens
Sluiten