Sissy Westerhuis
Sissy Westerhuis Froot 26 sep 2017

Trouwen in een echte prinsessenjurk? Dit bedrijf verhuurt trouwjurken van Disneyprinsessen

De trouwdag is voor velen een bijzonder moment in het leven. Er wordt naar uitgekeken, er wordt maandenlang gepland, geregeld en dan…. Dan is het zover!

Heel belangrijk

Alles moet goed zijn op die ene dag: van de tafelschikking, het weer en die ene dronken oom – die zich dan eindelijk eens gedraagt – tot de jurk. En dat laatste is iets waar veel over te doen is: hele programma’s worden er over gemaakt! Van een simpel jurkje tot een echte prinsessenjurk. Alles is mogelijk.

Als een droom

En voor wie nu als een échte prinses in het huwelijksbootje wilde stappen hebben we goed nieuws: Disneyland heeft de handen ineen geslagen met Kuraudia Co., een Japans bedrijf dat trouwjurken maakt. En jawel: je kunt nu dus je ja-woord geven terwijl je eruitziet als Sneeuwwitje, Assepoester en andere Disney-heldinnen:

froot

Duur geintje

In totaal zijn er 14 jurken van 6 verschillende prinsessen ontworpen. Elke jurk is te huur vanaf november. Goedkoop is het niet: een jurk huren kost je minimaal 3600 Amerikaanse dollars. Of de jurken ook naar Nederland worden gestuurd is overigens nog maar de vraag, maar laat je vooral door Disney inspireren!

Er is trouwens al een dame die dagelijks in Disney-jurken haar geld verdient. Hoe dat zit? Kijk maar!

[likebutton]Meer van dit soort artikelen zien? Vergeet ons dan niet te liken![/likebutton]

Reageer op artikel:
Trouwen in een echte prinsessenjurk? Dit bedrijf verhuurt trouwjurken van Disneyprinsessen
Sluiten