Froot.nl
Froot.nl Froot 27 feb 2018

Disneyland Parijs gaat mega uitbreiden met Marvel, Frozen en Star Wars thema’s

Heb je net als wij áltijd zin in een tripje naar Disneyland Parijs? Er is al zo veel te doen dat je het nauwelijks in een weekend gedaan krijgt, maar we hebben goed nieuws: het pretpark gaat nóg meer uitbreiden!

Uitbreiding van Disneyland Parijs

Vandaag heeft Robert Iger, voorzitter en CEO van The Walt Disney Company, een meerjarige uitbreiding voor Disneyland Paris ter waarde van 2 miljard euro aangekondigd, schrijft Deadline.com. Hij vertelde dat het Walt Disney Studios Park enorm uit gaat breiden met drie nieuwe gebieden met de thema’s Marvel, Frozen en Star Wars. Dit betekent mega veel nieuwe attracties en shows!

Disneyland Parijs krijgt nieuwe thema's

Nog even geduld…

Het meerjarige ontwikkelingsplan zal vanaf 2021 worden uitgevoerd in meerdere fasen, waardoor Disneyland Parijs nóg een heel stuk groter wordt. Naast de drie nieuwe gebieden wordt er ook een groot meer aan het park toegevoegd, wat ook weer toffe entertainment-kansen biedt.

Marvel in Disneyland

Eerder deze maand kondigde Disney al aan dat de Aerosmith-achtbaan in het Walt Disney Studios Park wordt omgebouwd tot een achtbaan met Marvel-thema – deze attractie gaat dus deel uitmaken van een heel nieuw Marvel-gebied! Disney’s Hotel New York krijgt een hele make-over en gaat vanaf 2020 door het leven als The Art of Marvel.

Slapen tussen superhelden

In deze nieuwe hotelervaring kun je slapen tussen Iron Man, The Avengers en Spider-Man. Alsof dat nog niet genoeg Marvel-fun was vindt deze zomer in Disneyland Paris de Marvel Superhelden Zomer plaats, waar de gasten hun favoriete helden kunnen ontmoeten en kunnen genieten van nieuw live entertainment. Zin in!

Reageer op artikel:
Disneyland Parijs gaat mega uitbreiden met Marvel, Frozen en Star Wars thema’s
Sluiten