Ze wilde de diervriendelijkheid van het hotel testen, dus nam ze haar paard mee naar binnen

Als een hotel beweert diervriendelijk te zijn, dan kun je er vanuit gaan dat ze het geen probleem vinden als je je hond, kat of welk huisdier dan ook meeneemt.

Een Amerikaans hotel genaamd Supreme 8 in Georgetown, Kentucky wil niet discrimineren en zegt dat alle dieren welkom zijn bij hen. Dat wilde Canadese paardenliefhebster Lindsey Partridge wel eens testen. Ze was op weg naar een paardenwedstrijd en had wat paarden bij zich, dus besloot ze haar paard mee de kamer in te nemen.

Geen probleem. Neem maar mee!

In eerste instantie was Lindsey Partridge uit het Canadese Pontypool zich er helemaal niet van bewust dat het hotel zo diervriendelijk is. Tot ze terloops zei dat ze wat paarden bij zich had… Toen zei de receptionist dat het geen enkel probleem is om die mee te nemen.

Dus dat gebeurde ook!

Dat laat je je natuurlijk geen twee keer zeggen. Daarom nam ze haar 5-jarige paard genaamd Blizz mee. Niet alleen in de lobby en bij de incheckbalie, maar ook gewoon in de hotelkamer:

Ze plaatste na haar hotelbezoek enkele foto’s op Facebook en die gingen, logischerwijs, binnen no-time viral. Natuurlijk was het allemaal voor de gein, maar het heeft ook een boodschap: “Ik hoop dat ik mensen hiermee kan laten zien dat paarden heel rustig en kalm kunnen zijn.”

Écht diervriendelijk

Hoewel de eigenaren van het hotel in Kentucky eigenlijk niet hadden verwacht dat ze haar paard écht naar binnen zou brengen vonden ze het geen probleem. “We zijn een diervriendelijk hotel.”

Hier zie je hoe dat inchecken in zijn werk ging:

En… het is natuurlijk ook positieve reclame voor het hotel, want ze kregen ontzettend veel positieve reacties op deze actie.

Lees ook: 14 hotels die hun gasten verrassen met creatieve boodschappen en functies

[likebutton]Meer van dit soort artikelen zien? Vergeet ons dan niet te liken![/likebutton]

Reageer op artikel:
Ze wilde de diervriendelijkheid van het hotel testen, dus nam ze haar paard mee naar binnen
Sluiten