Dierenwinkel verkoopt ‘homoschildpadden’. En de klanten reageren er allemaal hetzelfde op…

Een huisdier in een dierenwinkel als ‘homo’ bestempelen om te kijken of die nog wel verkocht wordt? Grote kans dat dit voor jou geen probleem zal zijn. Homoseksualiteit wordt hier in Nederland nou eenmaal meer getolereerd dan in veel andere landen. Zoals Turkije bijvoorbeeld. Daarom maakte Amnesty International de bovenstaande video. Om te kijken hoe Turkije hier op zou reageren én om Turkije (en de rest van de wereld) aan het denken te zetten.

De mensen die voor een schildpad komen kijken, krijgen dus te horen dat de desbetreffende schildpad waar ze in geïnteresseerd zijn homoseksueel is. Of ze de schildpad dan nog steeds willen kopen? De onderstaande video laat de keiharde waarheid zien. Evengoed prachtig om te zien dat er op zo’n ‘luchtige’ manier aandacht wordt besteed aan zo’n belangrijk onderwerp. Hopelijk zetten de belachelijke conversaties uit de video mensen over heel de wereld aan het denken.

Wellicht dat ze in Turkije eens deze video moeten bekijken: Deze prachtige video laat zien dat liefde voor iedereen gelijk is

Reageer op artikel:
Dierenwinkel verkoopt ‘homoschildpadden’. En de klanten reageren er allemaal hetzelfde op…
Sluiten