Deze dieren werden gered van de illegale handel en kregen de hoofdrol in prachtige foto’s

Deze dieren werden gered van de illegale handel en kregen de hoofdrol in prachtige foto’s

Natasha Wilson is een gevierd fotografe uit het zonovergoten Los Angeles. Maarrrr, naast de wonderschone portretten die zij van mensen maakt heeft ze zich recent ook ingezet voor het project ‘Where The Wild Things Are’: een reeks beelden waarin dieren in de spotlights staan.

De dieren die Wilson kiekt komen niet door willekeur in de studio: ze wonen (helaas) allemaal bij de dierenopvang Animal Tracks.

De dieren bij Animal Tracks zijn in het verleden gebruikt met als einddoel: geld verdienen. Of dat nu is op de zwarte markt, in de filmindustrie of als vermaak – zoals bijvoorbeeld het houden van wilde dieren als huisdieren. De dieren hebben door deze verkeerde behandeling veel moeite gekregen om te herstellen en de natuur in te gaan. Daarom gaan ze naar Animal Tracks, waar de beestjes alle verzorging krijgen die ze nodig hebben.

Natuurlijk zijn niet alleen de foto’s een ‘geinig momentje’: de beestjes kunnen zo ook helpen aandacht te vragen voor dierenmishandeling, zoals illegale handel. En met zulke mooie foto’s moet dat wel lukken:

1. Dobby, de éénjarige Fennek

2. Monzo, de elfjarige Serval

3. Ook deze fret werd gered

4. Deze familie van cavia-achtigen, van rond de twee jaar

5. Luke, het zevenjarige Doodshoofdaapje

6. Scout, de vijfjarige wolfshond

7. Erminator, de 20-jarige slang

8. Honey Bear (3 jaar) en Luna (1 jaar), de Kinkajoes

9. Jake en Cami, de kaketoes

10. Frank the Tank is een zesjarig Gordeldier

11. Cheshire, de elfjarige Bengaalse kat

12. Bella Roo is een vijfjarige Rode kangoeroe

13. Quillamenia, de oerzon

14. Squirt (23 jaar) en Maci (5 jaar), de Kapucijnapen

15. Krissy de baviaan

16. Little Bear is een driejarig stinkdier

17. Chomper, de zevenjarige alligator

Kom je heel toevallig binnenkort in Californië en zou je deze prachtige beestjes eens van dichtbij willen bekijken dan kun je een tour boeken, hoe leuk!

Niet alleen met prachtige fotoshoots, maar ook door dit soort hilarische foto’s of wonderlijke truitjes probeert men dieren te helpen. Hoe lief! Weet jij al dat je een beestje wilt helpen? Check dan eens deze pagina van de Dierenbescherming. Zoiets als dit zou je toch niet willen missen?