Mark
Mark Article 20 feb 2015

Deze vrouw wilde testen of haar man vreemd ging

Dit is een kort verhaaltje over een achterdochtige vrouw en een man die zijn geliefde langer kent dan vandaag:

Een man en een vrouw zijn al een aantal jaar getrouwd. Ze houden veel van elkaar. Maar de vrouw verveelt zich al een tijdje. De sleur zit er nogal in en soms denkt ze dat hij haar voor lief neemt. Dus besluit ze haar man te testen. Wat zou hij doen als zij plots vertrekt? Zomaar van het ene op het andere moment?
Ze schrijft een afscheidsbriefje naar haar man en verstopt zichzelf onder het bed.

Op het briefje staat het volgende:

“Hoi eikel,
Ik ben je helemaal zat. Ik wil niet meer met je samenwonen. Het is uit.
Tot ziens!”

Wachten…

Nu was het wachten geblazen. Na een minuut of twintig komt haar man thuis. Hij komt binnen, leest het briefje en begint vrolijk te zingen en te dansen. De man loopt naar de koelkast, trekt een fles champagne open en neemt een slok. Dan pakt hij z’n telefoon. De verstopte vrouw onder het bed hoort hem een telefoontje plegen:

“Hoi schatje, ik kom nu naar je toe. Die trut is er eindelijk achter dat ik vreemd ga. Ze is vertrokken! Haha! Het was zo’n fout om met haar te trouwen. Blij dat ik eindelijk van haar af ben. Nu kunnen we samen zijn. Ik zie je zo schatje.”

Aangeslagen

De man hangt op en de vrouw onder het bed voelt tranen opkomen. Ze wil schreeuwen maar er komt geen geluid uit haar keel, zo aangeslagen is ze. Ze hoort de man een la open trekken. Hij pakt er een pen uit en schrijft iets op haar briefje en vertrekt uit het uit.

De vrouw veegt haar tranen weg en klimt onder het bed vandaan. Ze loopt naar het briefje om te lezen wat haar man opschreef. Dit is wat er stond:
“Je voeten staken onder het bed uit, tuttebel. Ik ben even boodschappen doen. Tot zo!”

Vond je dit grappig?

Lees dan ook dit verhaaltje over een meisje dat op date werd gevraagd door de jongen die haar ooit pestte. Of lees deze bijzondere open brief.

Reageer op artikel:
Deze vrouw wilde testen of haar man vreemd ging
Sluiten