Geert de Wekker
Geert de Wekker Froot 25 jan 2017

Deze vrouw stapte in het huwelijksbootje met… een pizza?!

Wachten op de ware kan voor je gevoel soms een eeuwigheid duren. Maar het hoeft écht niet zo lang te duren. Soms moet je gewoon genoegen nemen met wat je hebt, want misschien ben je al gelukkig maar heb je dat gewoon nog niet door. Zo dacht Christine er ook over toen ze voor de grap een foto op Facebook plaatste. Op de foto draagt ze de bruidsjurk van haar oma met daarbij de mededeling dat ze is getrouwd met… een stuk pizza! Ze schrijft: “Wearing grandma’s wedding dress lmaoooo. I’m getting married but it’s to pizza. Sorry boys, I’m a taken woman!”

Dit bericht werd al snel opgevangen door Marcy Ortiz, fotografe voor “Fearless + Free”, die het een geweldig idee vond hier een échte fotoshoot van te maken. En dat gebeurde na een paar dagen dus ook. Het resultaat? Een geweldige bruidsreportage van Christine in bruidsjurk en de liefde van haar leven: een grote pepperoni pizza met een strik.

Na deze gelukkige dag komt er misschien ook nog wel een kleine… Zoals dat bij dit stel wel het geval was, toen hun gezin werd uitgebreid met hun ‘pasgeboren’ burrito!

Reageer op artikel:
Deze vrouw stapte in het huwelijksbootje met… een pizza?!
Sluiten