Sissy Westerhuis
Sissy Westerhuis Froot 1 jul 2017

Deze timelapse laat zien hoe deze prachtige foto (met behulp van een skelet) is gemaakt

“Het gevoel van vlinders in je buik komt vaak naar boven als je bang of nerveus bent. De afbeelding die ik maakte is een metafoor van het omgaan met stress, angsten en het vrijlaten van mijn gekke trekjes. In de afgelopen jaar heb ik last gehad van depressies maar met deze afbeelding laat ik zien dat ik nu een ander persoon ben,” aldus de New Yorkse Anya Anti.

Dit is ‘Butterflies In My Stomach’

Hoe ze het deed? Eerst nam ze een foto van een skelet met vlinders rond de maag. Daarna maakte ze een foto van zichzelf terwijl ze een huidkleurige top met een gat erin draagt.

Na het schieten van de beelden kon Anya beginnen aan het bewerken van de beelden en het samenvoegen ervan….

En zo werd het beeld gemaakt:

Er zijn flink wat uren gaan zitten in het maken van deze video, schrijft Anya onder de video. Niet alleen heeft ze uren besteed aan het bedenken en uitwerken van het concept. Ook de uitvoering ervan is natuurlijk een hele kluif. De uiteindelijke video duurde 3,5 uur, maar Anya heeft ‘m samengevat naar 3,5 minuut. Netjes!

Je kunt Anya Anti blijven volgen via haar website, Facebook en Instagram-account.

Helaas is Photoshop niet voor iedereen weggelegd. Ook Pat Hines kreeg het programma niet onder de knie, daarom besloot hij zijn boek te illustreren met… Paint!

Reageer op artikel:
Deze timelapse laat zien hoe deze prachtige foto (met behulp van een skelet) is gemaakt
Sluiten