Froot 28 jun 2016 Sissy Westerhuis

Deze Taiwanese kapper geeft honden en katten wel héél bijzondere kapsels

Honden en katten komen deze Taiwanese toko binnen voor een knipbeurt, en lopen weer naar buiten als een wandelend kunstwerk. Volgens Reuters is Igogo the place to be om je huisdier een kekke coupe aan te meten.

yay or nay? word has it that a pet grooming shop in taiwan is providing unusual fur trimming services for pets that range from the shape of hello kitty to a stegosaurus, all in a day’s work. 🙀 – hl read more here: http://www.mirror.co.uk/news/how-turn-your-cat-stegosaurus-8235197 #buzzhunt #pets #grooming #igogo #taiwan #yayornay #stegosaurus #hellokitty #petstagram

Een foto die is geplaatst door Huntington Communications (@huntingtoncomms) op

Ou Shih-jou, de eigenaar van de bijzondere zaak, is vorig jaar begonnen met de bijzondere creaties. Een aantal designs ervan zijn met voetprints, leeuwenkoppen, Hello Kitty-karakters teddyberen. Ook is er eens een kat de zaak uit gewandeld met een ‘Stegosaurus’ look: “Wanneer een kat boos is gaan de haren op de rug omhoog staan, zo zijn we bij dat ontwerp gekomen.”

Schermafbeelding 2016-06-27 om 14.30.40

Het verven van dierenharen om ze op panda’s of tijgeres te laten lijken, is al jarenlang populair in China. Maar bij Igogo verven ze de dierenharen niet: ze knippen het alleen in gekke vormen. En natuurlijk groeit het weer aan. Dus mocht het echt niets zijn, dan kan moet je gewoon even geduld hebben.

Schermafbeelding 2016-06-27 om 14.27.39
Schermafbeelding 2016-06-27 om 14.27.47
Schermafbeelding 2016-06-27 om 14.27.54

Deze hond kreeg ook een goede knipbeurt, en dat had hij ook echt verdiend. Awww! Overigens kunnen ze er bij deze Russische ook wat van!

Reageer op artikel:
Deze Taiwanese kapper geeft honden en katten wel héél bijzondere kapsels
Sluiten