Deze oordoppen zijn volumeknoppen voor werkelijk álle omgevingsgeluiden

Deze oordoppen zijn volumeknoppen voor werkelijk álle omgevingsgeluiden

Stel dat je met één draaibeweging al je omgevingsgeluid uit zou kunnen zetten. In één keer rust! Heerlijk toch? En… Binnen handbereik. De knappe koppen van Knops, een bedrijf uit Amsterdam, hebben analoge, instelbare oordoppen ontwikkeld. Supermakkelijk!

Hoe het werkt?

Met één hand kun je een draai geven aan de oordoppen. Ga je voor stand 1, dan kun je alles zuiver horen, zoals je nu ook kunt. Met stand 2 wordt het al wat beperkter, je hoort de drukke omgevingsgeluiden een flink stuk minder. Switch je naar standje 3, dan zijn je oren veilig bescherm bij een live concert. Toch nog meer stilte nodig? Dan kun je overgaan naar stand 4: serene stilte.

Nooit meer zonder

Het mooie is: je oren worden niet alleen ontzien van alle herrie, maar ook beschermd tegen de gevaren van te hard geluid. Nice toch?! Daarnaast is het natuurlijk briljant dat de doppen geen batterijtje of apps nodig hebben. Ze werken volledig akoestisch. Dat zorgt niet alleen voor een rustige geluidservaring maar ook dat alles natuurlijk blijft klinken.

We kunnen het ons zomaar voorstellen dat deze oordoppen too good to be true klinken, maar dat is dus niet zo! Je kunt de oordoppen van Knops hierrr op Kickstarter bestellen.

Wist je trouwens dat de oordoppen van Knops in vele verschillende varianten komen? Heb jij al een keuze kunnen maken?

Wij vinden het heel belangrijk dat je je oren goed beschermt. Niet alleen omdat gehoorbeschadiging onomkeerbaar is, maar ook omdat je geluiden zoals deze moet kunnen blijven horen.