Deze mooie korte docu vertelt je alles over de mooie dingen van #deleven

Voor je ons gaat vertellen dat ‘de leven’ incorrect is… Stop maar. Dat was het misschien voorheen. Maar zanger en rapper Sef heeft het een begrip weten te maken, waardoor het nu een algemeen bekende uitdrukking is geworden.

Maar… Wat betekent #deleven nou eigenlijk echt?

Voor iedereen heeft #deleven een andere betekenis. Voor de ene betekent het “het luxe leven leiden” terwijl het voor de andere datgene is wat je je aan het einde van de dag herinnert waardoor je beseft: “Ja, dit is de leven…”. En het feit dat het voor iedereen verschillend is, maakt het nou juist zo mooi.

En wat het dan voor de ‘founder’ van deze uitdrukking betekent? Dat vertelt Sef je zelf, vijf jaar nadat zijn gelijknamige hit uitkwam, in deze prachtige korte documentaire:

Genieten van het moment zelf

Kom met een foto van jouw definitie van ‘de leven’ op tv

Zou jij zelf ook wel een momentje in de schijnwerpers willen staan en je eigen few seconds of fame op nationale tv willen meemaken? Top! Want dat kan. Anderzorg biedt jou (en vele anderen die van #deleven genieten) namelijk de kans om in hun volgende tv-commercial te shinen. Hoe? Door een foto in te sturen. Een foto die in één oogopslag vertelt wat de leven voor jou nou eigenlijk betekent. Of dat nou een foto van een filmavond met je vrienden is, of een foto van je solo-reis van afgelopen jaar, dat maakt niet uit. Als het voor jou maar ‘de leven’ betekent.

In samenwerking met Anderzorg

Reageer op artikel:
Deze mooie korte docu vertelt je alles over de mooie dingen van #deleven
Sluiten