Deze man weet nog steeds niet wie de verkiezingen heeft gewonnen (en vindt dat prima)

Het is alweer een kleine twee weken geleden dat bekend werd dat Trump de nieuwe president van de Verenigde Staten wordt. Sommige mensen zijn daar blij mee, anderen wat minder. Echter is er ook een Amerikaanse burger genaamd Joe Chandler die nog van niets weet. En dat vindt hij prima ook.

De man uit South Georgia was de politiek op een gegeven moment zo beu, dat hij besloot het allemaal maar gewoon te negeren. En dat lukt hem nog ook!

Joe was tijdens de verkiezingsnacht in slaap gevallen. Toen hij wakker werd en de uitslag nog niet wist, voelde hij zich zo rustig en vredig, dat hij besloot dat gevoel nog even aan te houden en nog even een paar uur te wachten met het bekijken van het nieuws. Maar die paar uur duurden uiteindelijk iets langer. Inmiddels houdt hij het al bijna twee weken uit, zonder dat hij weet wat de uitslag is.

In je eigen wereldje leven

Hoe hij dat doet? Door onder andere zo over straat te lopen:

Hij voelt zich naar eigen zeggen heerlijk in zijn eigen “personal ignorance bubble”.

Overigens blijft hij wel gewoon op de hoogte van het nieuws, door zijn dochter. Alleen laat zij dus steeds een “klein detail” achterwege.

Joe zegt dat hij er volgende week waarschijnlijk wel klaar voor is om er achter te komen wie de verkiezingsstrijd nou eigenlijk heeft gewonnen. Tot die tijd blijft hij lekker dit doen:

[likebutton]Meer van dit soort artikelen zien? Vergeet ons dan niet te liken![/likebutton]

Reageer op artikel:
Deze man weet nog steeds niet wie de verkiezingen heeft gewonnen (en vindt dat prima)
Sluiten