Froot 4 aug 2017 Sissy Westerhuis

Deze man ontdekte de perfecte manier om altijd het juiste cadeautje voor zijn geliefde te kopen

Cadeautjes kopen blijft lastig. “Heeft ze dat al?” “Vindt hij dit wel leuk?” En dan heb je ook nog mensen die zeggen ‘niks‘ te willen. Moeilijk, moeilijk. Toch is er een manier bedacht om altijd het perfecte cadeautje te vinden. Of je vriend(in) nou jarig is, of dat je gewoon eens de ander wilt verrassen, zo zit je altijd goed.

En wat die manier dan is? Pinterest! Jordan Labeau uit het Amerikaanse Westfield (New Jersey) kwam met het briljante idee om een nep-account aan te maken op de website en besloot zo zijn vrouw te gaan volgen. Hij hield zo in de gaten wat ze leuk vindt, wat ze mooi vindt, wat haar interesses zijn: zolang zij het daar pint, kan hij een inkijkje krijgen.

Jordan en zijn vrouw TyAnna zijn al sinds 2014 samen. Maar, dat ging niet vanzelf. Al jaren probeerde hij zijn crush te strikken voor een date en toen zij er eindelijk mee instemde had hij eigenlijk geen idee wat voor cadeautje hij moest meebrengen. Eén van zijn vrienden opperde toen een kijkje te nemen op haar Pinterest-borden en zo heeft hij altijd het perfecte cadeau voor haar kunnen kopen. Lipgloss, oorbellen, een neusring: hij zat altijd precies goed. Wat een slimmerik! Zelfs Pinterest kan de ‘lifehack’ van Jordan waarderen.

Niet al te lang geleden heeft hij deze truc gedeeld op Twitter en sindsdien is zijn berichtje al meer dan 80.000 keer gedeeld en bijna 350.000 hebben de boodschap geliket. Wow!

De reacties waren dan ook lovend:

En wat vind jij?

Ben je toevallig nog op zoek naar een cadeau maar heeft de ontvanger geen Pinterest – voor zover je weet? Dan hebben we nog wel wat tips voor je: dit kun je geven bij een housewarming, dit geef je aan iemand die alles al heeft, dit geef je aan iemand die niets wil, en hier maak je Harry Potter-fans blij mee. En wat nou als je een cadeau geeft dat nét iets anders wordt ontvangen dan je had verwacht…?!

Overigens kan het ook veel makkelijker

Zo gaf Froot-lezer Tim de volgende tip:

Reageer op artikel:
Deze man ontdekte de perfecte manier om altijd het juiste cadeautje voor zijn geliefde te kopen
Sluiten