Sissy Westerhuis
Sissy Westerhuis Froot 9 jan 2017

Deze man maakt van iedere bijzondere plek die hij bezoekt een zelfgebreide trui

Maak kennis met Sam Barsky. De 39-jarige Amerikaan – uit Baltimore – kwam op zijn 24ste in aanraking met het fenomeen breien en is sindsdien hooked. Breien was voor hem de ideale hobby om op te pakken nadat hij zijn opleiding moest stopzetten. Inmiddels zijn we nu 15 jaar verder en is hij een ware held in breiland.

Sam is zelfs zo goed in breien dat hij met alle gemak sweaters maakt met daarop de herkenningspunten van het land dat hij op dat moment gaat bezoeken.

“Ik bladerde door de breipatronen toen ik op zoek was naar een nieuw idee. Maar, ik kon niets vinden dat ik leuk vond. Ik had een idee van een sweater met een afbeelding daarop van de natuur, toen bedacht ik me: ik kan dit ook proberen te maken zonder patroon!” Zo gezegd, zo gedaan en het idee om zelf truien te ontwerpen was ontstaan. Inmiddels heeft hij al meer dan 90 truien gemaakt!

Hier vind je een aantal mooie voorbeelden van de truien die hij maakte, in het thema van het land dat hij bezoekt:

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10

#11

#12

#13

Het breien van truien is natuurlijk een manier om je te onderscheiden van de rest, maar je kunt ook zó’n lelijke trui aantrekken dat je vanzelf de aandacht krijgt. Aiaiai…

Reageer op artikel:
Deze man maakt van iedere bijzondere plek die hij bezoekt een zelfgebreide trui
Sluiten