Sissy Westerhuis
Sissy Westerhuis Froot 4 sep 2017

Deze man bouwde in zijn tuin een compleet speelparadijs… Voor zijn honden!

Op de wereld wonen – op dit moment – zo’n 7,5 miljard mensen. Volgens de officiële Froot-inschatting is zo’n 80% daarvan hartstikke fan van honden 😉 Hoewel wij ook denken dat Froot-lezers enorm veel van die dieren houden hebben is er iemand die wel echt een stapje verder gaat voor zijn beesten: Aaron Franks.

Franks is een man uit het Amerikaanse Pennsylvania die vier honden heeft: Tessa, Bruno, Cooper en Mia. Die vier beesten hebben mazzel: de baas had ook een tuin waar ze konden rondscharrelen.

Dit zijn Aaron en zijn honden:

froot, honden

Speelparadijs

Toch was Aaron niet tevreden met zijn tuin. Het moest meer een plek voor de dieren worden. Meer plezier, meer ruimte. Maar hoe? Daar had hij al gauw het antwoord op… Hij bouwde een speelparadijs voor zijn vier hondjes.

In gesprek met The Dodo zegt hij: “Ik heb het gevoel dat dit de juiste manier is om mijn liefde aan hen te tonen. Het geeft me een goed gevoel dat ik dit voor hen heb gedaan.” Dat snappen we wel, moet je zien:

En zo ziet het speelparadijs er van dichtbij uit:

Zwembad met piratenthema

Het harde werken heeft wel zeker geloond: het speelparadijs heeft maar liefst drie verdiepingen, een hele hoop te ontdekken, een zwembad met piratenthema én… Als het ‘s avonds donker wordt gaat de verlichting aan.

Dit is toch fantastisch?!

Het duurde wel even

Het was nog best een project om van de tuin een speeltuin te maken: “Ik deed alles beetje bij beetje. Soms maar een paar planken per maand. Al het geld dat ik overhield stak ik in de speeltuin.”

froot, honden

Ze vinden het allemaal fantastisch

Het zal je vast niet verbazen dat Tessa, Bruno, Cooper en Mia dolgelukkig zijn met hun tuin én hun baasje: “Ze zijn er helemaal weg van. De twee oudere honden hangen de hele dag rond in de tuin. Vanaf sommige plekken kunnen ze over het hek heen kijken.” En de twee jongere hondjes? “Die leven zich helemaal uit. Ze rennen en springen rond!” Zo leuk!

Nog meer plezier

Niet alleen Aaron doet er een hele hoop voor om zijn honden gelukkig te maken: je moet eens zien hoe intens gelukkig deze honden worden als ze doorhebben waar de reis heen gaat! En moet je dit intens schattige slaapkamertje eens zien. Oh ja, deze hond is ook meer dan tevreden hoor. Ha!

Reageer op artikel:
Deze man bouwde in zijn tuin een compleet speelparadijs… Voor zijn honden!
Sluiten