Sissy Westerhuis
Sissy Westerhuis Froot 4 mrt 2017

Deze lampen zijn ideaal voor iedereen die dol is op planten

Sommige mensen zijn zó gek op planten dat hun huis er vol mee staat. Maar, er moet wel genoeg plek zijn voor verlichting. Heb je daar een beetje moeite mee? Dan heeft industrieel designer Mariana Folberg de ideale oplossing voor jou: een plantlamp!

“De schoonheid van planten, hun vorm en structuur zijn door de natuur zo vormgegeven dat ze heel erg functioneel zijn,” vertelt ze aan My Modern Met. “Ieder onderdeel van een plant is in perfecte harmonie met alle andere onderdelen,” zo gaat Mariana verder. Met haar enthousiasme voor planten in het achterhoofd ging ze aan de slag. Het resultaat was deze mooie reeks plantenlampen!

De acrylbladeren geven licht met LED. Het is zo ontworpen dat elk steeltje en iedere nerf goed wordt verlicht. En het mooie is: de lampen zijn niet alleen mooi met het licht aan, ook wanneer ze uit staan zien ze er prima uit.

Mocht je nou ook zo’n lamp willen hebben dan kun je die bestellen in Mariana’s Etsy-shop. Zin om zelf creatief te doen? Probeer eens deze planten te maken – ze gaan ook nooit dood. Handig!

Reageer op artikel:
Deze lampen zijn ideaal voor iedereen die dol is op planten
Sluiten