Geert de Wekker
Geert de Wekker Froot 23 nov 2016

Deze (hipster)kerststal is veel meer van deze tijd dan welke kerststal dan ook

Bijna iedereen kent wel het verhaal over Jezus Christus, in een stal in Bethlehem met Jozef en Maria. De baby ligt in een kribbe en herders met schapen staan eromheen, waarna de drie wijzen uit het Oosten geschenken komen brengen voor de geboorte. Een klassiek oud-Bijbels verhaal dat niet snel vergeten zal worden.

Maar hoe zou het eruitzien als het verhaal zich in deze tijd had afgespeeld? Millennials van deze tijd zouden het verhaal beter kunnen begrijpen als we wat ‘kleine’ details veranderen in het verhaal!

Laten we ons even voorstellen hoe het eruit zou zien als we de geboorte zouden vieren in hipster style! Jozef maakt een selfie samen met zijn kersverse zoon op zijn iPhone en Maria poseert mee met een duckface, terwijl ze haar Starbucks koffie vasthoudt.

Het hele jaar door kerst willen vieren

De geboorte wordt bezocht door de drie hipster wijzen, gekleed in de kledingstijl die hun het beste past en arriveren op hun Segways met cadeaus van Amazon.

De herder die met zijn schaap en koe op bezoek is, kijkt vanaf zijn tablet op Facebook live mee! En de dieren krijgen het meest biologische, organische en glutenvrije eten. En hoewel de stal koud zal zijn ‘s nachts is er toch voldoende licht binnen, omdat de zonnepanelen op het dak goed opgeladen zijn!

Als je denkt, ik ben wel toe aan een modern tintje met de kerst, deze set is daadwerkelijk te koop via Modern Nativity!

Welkom in bijna 2017 baby Jezus! Hopelijk krijg je snel van je ouders je allereerste iPhone cadeau om zo je verhaal te delen op Snapchat, Instagram en Facebook!

Heb je ook weleens cartoonfiguren gezien als hipster?

Reageer op artikel:
Deze (hipster)kerststal is veel meer van deze tijd dan welke kerststal dan ook
Sluiten