Sissy Westerhuis
Sissy Westerhuis Froot 22 okt 2016

Deze foto’s van een Audi R8 zijn op een wel héél bijzondere manier gemaakt

De werken van Felix Hernandez ken je misschien wel: prachtige beelden van auto’s in sneeuwstormen. Of is het toch iets heel anders? De Mexicaanse kunstenaar heeft opnieuw zijn creatieve skills met de wereld gedeeld en daar zijn we héél blij mee.

Dit keer maakte de creatieveling prachtige portretten van de nieuwe Audi R8. Overigens heeft hij dit niet in opdracht of samenwerking gedaan met het bekende automerk: “Sommige bronnen zeggen dat dat het geval is, maar dat is dus niet zo! Ik heb dit zelf zo bedacht en uitgevoerd. Later heeft Audi gevraagd of ze de beelden mochten gebruiken,” zo vertelt Hernandez aan Froot.

Behalve creatief is hij bescheiden: “Ik ben niet de enige met deze techniek, natuurlijk niet! Maar ik vind het wel heel leuk om op deze manier te werken.” De auto is op zich al mooi, maar dankzij zijn manier van werken lijken ze nóg mooier te worden. Kijk zelf maar:

Hij vertelt ons: “Ik haal mijn inspiratie uit mijn dromen. We slapen een derde van ons leven en dan maken we eigenlijk ook van alles mee. Ht is alleen een kwestie van onthouden en uitvoeren!”

Om zijn fotografie nog iets meer tot leven te brengen gebruikt hij naast een kleine setting, droog ijs en een goede camera ook Photoshop. Zo komt het geheel samen. Een prima techniek, als je het ons vraagt!

Mocht je het werk van Felix willen blijven volgen, dan kun je terecht op zijn Behance-pagina en op zijn Facebook-pagina.

Reageer op artikel:
Deze foto’s van een Audi R8 zijn op een wel héél bijzondere manier gemaakt
Sluiten