Deze fotograaf giet honing over zijn modellen. En wel hierom…

Deze fotograaf giet honing over zijn modellen. En wel hierom…

Heb je je ooit wel eens afgevraagd hoe een paar liter honing over je blote lichaam zou voelen? Blake Little vroeg zich dat duidelijk af, maar in plaats van dat hij emmers honing over zichzelf kieperde, castte hij een aantal mensen om onder te laten dompelen in honing.

Naast dat de foto’s een gruwelijk tof effect geven is ook de achterliggende gedachte super mooi. Want dat de fotograaf bijzonder ge├»ntrigeerd is door hoe de honing het lichaam hult is duidelijk, maar daarnaast vindt hij het ook een universeel beeld. Hij heeft juist daarom gekozen voor zo divers mogelijke mensen. Van 1,5 jaar oud tot 86, dik en dun. Hij heeft allerlei mensen gecast, om zo nog duidelijker over te laten komen dat de bedekking┬ávan honing een soort universeel beeld uitstraalt dat iedereen gelijk maakt. Bijzonder. Lichtelijk claustrofobisch, een beetje viezig, maar vooral heel vet!

blake-little-honey-covered-humans-preservation-designboom-02 blake-little-honey-covered-humans-preservation-designboom-01 blake-little-honey-covered-humans-preservation-designboom-07 blake-little-honey-covered-humans-preservation-designboom-05 blake-little-honey-covered-humans-preservation-designboom-03 blake-little-honey-covered-humans-preservation-designboom-06 blake-little-honey-covered-humans-preservation-designboom-10 (1) blake-little-honey-covered-humans-preservation-designboom-09 blake-little-honey-covered-humans-preservation-designboom-08 blake-little-honey-covered-humans-preservation-designboom-11