Jeremy Houweling
Jeremy Houweling Froot 12 jun 2016

Deze familie deed een newborn fotoshoot met… hun nieuwe kitten!

Hoe vier je feest als jouw gezin net is uitgebreid met een onwijs schattige kitten? Juist, dan maak je een prachtige fotoshoot van het diertje zoals de familie Borcherding uit Missouri. De kitten, die de naam Elsa kreeg, was geadopteerd nadat de familie haar vond in hun garage. Eerst was nog niet zeker of het gezin – bestaande uit 6 – het zich kon veroorloven nog een huisdier te nemen, maar het 4 jaar oude dochtertje werd verliefd op Elsa… ‘Na gezien te hebben hoe goed onze dochter met de kitten omging en het niet vinden van de eigenaar, besloten we om de kitten Elsa te houden.’ Vertelde Cassie Borcherding aan Buzzfeed.

En omdat Cassie een professioneel fotograaf is, smeekte haar kleine dochtertje om een fotoshoot voor de kitten. ‘Ik kon het niet weigeren.’ Aldus Cassie. En zo werd het een prachtige newborn fotoshoot….

Zou jij ook dolgraag een newborn fotoshoot willen doen maar heb je geen kind of kitten? Neem dan een voorbeeld aan dit koppel. Zij deden een newborn fotoshoot met een burrito. (Ja, je leest het goed).

Bekijk ook: Jochie mist z’n overleden hond en sluipt garage van de buren in om hun hond te knuffelen

Reageer op artikel:
Deze familie deed een newborn fotoshoot met… hun nieuwe kitten!
Sluiten