Sissy Westerhuis
Sissy Westerhuis Froot 16 feb 2016

Deze dame spendeerde maar liefst duizenden euro’s om op een Disneyprinses te lijken

Sarah Ingle wil niets liever dan zich als een Disneyprinses voelen. De blonde dame uit Colorado geeft er dan ook veel geld aan uit: maar liefst 14.000 keiharde Amerikaanse dollars heeft ze al over de balk gesmeten om te transformeren tot bijvoorbeeld Elsa, Assepoester of Ariel. Die flinke smak geld heeft ze gelukkig niet aan de plastisch chirurg gegeven, maar besteed aan jurken en pruiken.

Sarah heeft maar liefst 17 jurken en 16 pruiken waarmee ze zichzelf kan omtoveren tot een prinses.

Haar vriend, Derek, doet gezellig met haar mee. Wanneer het nodig is trekt hij zijn mooiste pak aan en speelt hij haar prins.

Haar favoriete outfit is die van Ariel, omdat ze dan voor een dag een zeemeermin kan zijn.

Het is haar droom om op een dag daadwerkelijk een prinses te spelen in opdracht van Disney: ‘Ook dan zou ik het liefst Ariel willen zijn.’

Doordeweeks werkt Sarah als marketingmanager maar in het weekend verschijnt ze op kinderfeestjes. Dat is nog best een leuke bijbaan: ze verdient er namelijk omgerekend zo’n 135 euro per uur mee.

Maar, ze doet het niet alleen voor het geld. Tegenover Daily Mail zegt zij: ‘Niets maakt me blijer dan de gezichtjes van die kinderen wanneer hun lievelingsprinses komt binnenwandelen. Het is magisch.’

Sarah doet ook vrijwilligerswerk bij ziekenhuizen en verzorgingstehuizen. Daar vermaakt ze kinderen met haar prinsessenvertoning.

Om zich te ontpoppen tot Disneyprinses heeft de 25-jarige blondine zo’n drie uur nodig. Dan trekt ze haar jurk aan, zet ze haar pruikje goed én moet ze er natuurlijk voor zorgen dat haar make-up in orde is.

Net als Sarah, staan Disneyprinsessen erom bekend dat ze grote ogen hebben. Maar wat als ze gewoon normale, kleine ogen zouden hebben? Dat ziet er een beetje gek uit…

Reageer op artikel:
Deze dame spendeerde maar liefst duizenden euro’s om op een Disneyprinses te lijken
Sluiten