Sissy Westerhuis
Sissy Westerhuis Froot 22 jun 2017

Deze Brit had een briljante reactie op de opmerkelijke kledingvoorschriften van zijn werk

Zoals je waarschijnlijk hebt gemerkt lopen de temperaturen deze zomer flink op. En die warmte vraagt om korte broeken, shirtjes en andere luchtige kleding die niet al te warm is. Joey Barge uit Engeland dacht er ook zo over, en dus ging hij in (keurige!) korte broek naar kantoor. Want: Als de dames een rok of jurk mogen dragen, mogen mannen toch ook wel shorts aan? Dat liep niet helemaal zoals hij had gedacht…

Dit is hoe het begon. Zou deze outfit wel mogen? Joey werkt bij een callcenter.

Het antwoord kwam al gauw:

Gek genoeg werd de outfit van de Engelsman niet op prijs gesteld. Sterker nog: hij werd naar huis gestuurd om iets aan te trekken dat meer gekleed is. Maar in een lange broek? Daar had Joey niet zo veel trek in…

Maar, volgens de kledingvoorschriften mogen korte jurkjes wel! Dus hop, in de jurk van zijn moeder terug naar zijn werk:

Hij deelde het verhaal op Twitter, en wist dan ook dat hij de werkdag niet in jurkje zou spenderen…

Toch ging hij er helemaal voor:

En ja, hij werd naar huis gestuurd, maar toch heeft hij enigszins zijn gelijk gekregen:

Joey is niet de enige die het oneens is met de gestelde kledingregels. Sharon Choksi vond de kleding voor haar dochter veel te meisjesachtig, dat past helemaal niet bij haar. Haar oplossing is uitstekend gevonden.

Ga jij graag nóg een stapje verder dan in korte broek (wat een lef!), dan kun je deze 12 absurde kledingstukken vast en zeker waarderen.

Reageer op artikel:
Deze Brit had een briljante reactie op de opmerkelijke kledingvoorschriften van zijn werk
Sluiten