Jeremy Houweling
Jeremy Houweling Froot 24 aug 2016

Deze Bengaalse kat heeft de meest prachtige vacht ooit!

Dit is Thor, een Bengaalse kat: een bijzonder mooie verschijning met het uiterlijk van een wilde kat, maar het gedrag van een gezellige huiskat. Met zijn doordringende, bijna lichtgevende ogen lijkt hij recht in je ziel te kijken. Maar dat is niet het enige waarmee het prachtdier opvalt. Zijn vacht schijnt nog bijna meer dan zijn ogen. Een prachtig exemplaar die wat ons betreft zo de hoofdrol zou kunnen spelen in een film.

Sinds de foto’s van Thor op het internet terecht zijn gekomen, groeit zijn populariteit behoorlijk. Zijn Instagram-account telt al ruim 16 duizend volgers en dat worden er meer en meer. Wat denk je anders met zo’n koninklijke verschijning?

Volgens zijn baasje Rani Cucicov op Bored Panda is Thor een sociaal dier. Hij is niet schuw voor vreemden, praat de hele dag door en eist een hoop aandacht op. Wanneer hij dit niet krijgt, laat Thor het weten ook. ‘Hij wordt dan wat chagrijnig.’ Maar aandacht verdient hij. Want zijn baasje geeft toe: ‘We krijgen een hoop liefde terug van hem.’

Thor is dus een onmisbaar mooi dier Wij zijn fan!

Bekijk ook: De majestueuze schoonheid van de Maine Coon kat in een prachtige fotoserie

Reageer op artikel:
Deze Bengaalse kat heeft de meest prachtige vacht ooit!
Sluiten