Deze ansichtkaarten zijn pas af wanneer je met koffie morst

Deze ansichtkaarten zijn pas af wanneer je met koffie morst

Het internet staat bomvol illustraties. Deze illustraties hebben vaak een verhaal of een boodschap. Sommigen zijn erg luchtig zoals deze ijzersterke illustraties die je aan het lachen maken. Anderen hebben een serieuzere boodschap zoals deze confronterende illustraties over sociale media. Er zijn echter ook illustraties die op zich geen bijzonder verhaal vertellen, maar wel bijzonder zijn door de manier waarop ze worden gemaakt. Zoals deze mooie werkjes hieronder. Deze ansichtkaarten zijn pas af met een koffiekring!

koffie postcards-that-are-only-complete-after-you-stain-it-with-coffee-3__880 postcards-that-are-only-complete-after-you-stain-it-with-coffee-6__880 postcards-that-are-only-complete-after-you-stain-it-with-coffee-5__880 postcards-that-are-only-complete-after-you-stain-it-with-coffee-2__880 postcards-that-are-only-complete-after-you-stain-it-with-coffee-4__880 postcards-that-are-only-complete-after-you-stain-it-with-coffee-2__880

Vind je deze creaties nou hartstikke leuk en wil je ze hebben? Dat kan! Ze zijn namelijk te koop via Etsy. Of ben jij zelf ook creatief en wil je ze wel eens zelf maken? Dat kan natuurlijk ook!

Bekijk ook: 18 illustraties die laten zien dat we elkaar maar al te graag irriteren

how-to-be-annoying-the-hilarious-definitive-guide-40-pics-38__880