Deze 10 schattige dieren zijn eigenlijk moordlustige kannibalen

Op het eerste gezicht denk je schattige diertjes te zien. Zo lief dat je ze wel dood kan knuffelen. Maar geloof ons, deze beesten zijn zelf nog veel moordlustiger. Deze dieren zijn namelijk allemaal kleine kannibaaltjes. En daarom zijn deze schattige beestjes heus niet zo lief als je had gedacht…

Katten kunnen hun eigen jongen opeten. 12,5% van de kittens die dood gaan, zijn door de moeder gedood.

Bron: Wikipedia

Soms, als honden niet hun eigen jong herkennen, kunnen ze hun eigen pasgeboren pup doden en opeten.

Bron: Wikipedia

Lieveheersbeestjes eten hun soortgenoten op. En wij snappen nu ineens niet meer zo goed waar het teken van zinloos geweld dan op slaat…

Bron: Wikipedia

Wanneer een heremietkreeft begint te ruien, beginnen andere kreeften hem vaak te verslinden, omdat hun schild dan nog zacht is.

Bron: Wikipedia

Blijkbaar zijn die schattige kaken van die hamsters niet alleen maar om eten in te verstoppen. 75% van de hamstermoeders eet een deel van hun nest, en 95,5% van alle hamster sterfgevallen komt door canibalisme.

Bron: Wikipedia

[RELATED id=’230144′]

We kennen allemaal wel de levenscyclus van een kikker. Maar wat ze je op school niet hebben verteld is dat kikkervisjes halverwege hun groei tot volwassen kikker een groot gevecht met elkaar houden. Degene die wint eet de rest op en groeit vervolgens uit tot een volgroeid kikker.

Bron: Wikipedia

Prairiehonden zien er misschien schattig uit, maar soms is dat ook wel even anders. Tijdens stormen worden de ondergrondse tunnels waar ze in leven druk en het voedsel wordt schaars. Om die twee problemen op te lossen zit er maar één ding op: de prairiepups opeten…

Bron: Wikipedia

Om als rups uit te groeien tot vlinder heb je bepaalde voedingsstoffen nodig. En om daar aan te komen, moet je een van je rupsenmaatjes eten.

Bron: Wikipedia

Egels hebben een bijzondere overlevingstechniek. Wanneer moeders zich bedreigd voelen, zullen egels hun jongen opeten, om ze te besparen opgegeten te worden door prooidieren.

Bron: Wikipedia

Wanneer jonge eendjes zich vervelen,beginnen ze te eten aan hun broertjes en zusjes.

Bron: Wikipedia
Reageer op artikel:
Deze 10 schattige dieren zijn eigenlijk moordlustige kannibalen
Sluiten