Sissy Westerhuis
Sissy Westerhuis Froot 8 jan 2017

De vriendschap tussen enorme, harige honden en een kleine jochie in een geweldige fotoreeks

Andy Seliverstoff is een Russische fotograaf uit St. Petersburg. Hij houdt zich niet zo bezig met bijzondere natuurverschijnselen of opmerkelijke stadsbeelden, hij maakt veel liever foto’s van enorme honden die spelen met kleine kinderen.

Tijdens zijn project heeft Andy met veel honden gewerkt, maar de Komondor steekt er wat ons betreft met kop en staart bovenuit. Het hondensoort dat gekscherend ook wel een ‘dweilmop’ wordt genoemd doet het uitstekend op de foto’s. Voor zijn shoot had Seliverstoff twee van de Hongaarse herdershonden:

Het maken van foto’s was altijd al een hobby van de Rus, maar het is pas sinds kort dat hij er zijn werk van heeft gemaakt. Voor zijn werk verzamelde hij tientallen honden en kinderen en fotografeerde hen. Het beeld bleek zo leuk en succesvol dat Seliverstoff besloot een boek uit te brengen. “Ik neem veel tijd om foto’s te maken en om zowel het kind als de hond te leren kennen. Het menselijke dat we terugzien in de viervoeters is iets dat ik heb geprobeerd vast te leggen in dit boek.

Hoe tof is dat om te zien?! Mocht je meer van dit soort foto’s willen zien, check dan zeker even ons eerdere artikel met topfoto’s (zoals de foto hieronder), de Instagram van Andy of bestel hier zijn boek.

Reageer op artikel:
De vriendschap tussen enorme, harige honden en een kleine jochie in een geweldige fotoreeks
Sluiten