De reden waarom deze poes zo lief glimlacht is minder leuk dan je denkt…

Dieren die (lijken te) glimlachen, daar zijn we dol op. Herinner je je bijvoorbeeld deze kitten nog? Of deze hond die niet meer kon stoppen met glimlachen nadat hij werd gered uit een brandend huis…

En ook nu kwamen we weer een poes tegen met een té lieve glimlach. Echter is de reden waarom de poes genaamd Duchess the Miracle Cat glimlacht minder leuk. Afgelopen jaar kwam ze met een gebroken kaak het dierenziekenhuis binnen. Het arme beest was geraakt door een auto, en was er slecht aan toe.

Maar waar de meeste doktoren het beestje uit zijn lijden zou verlossen door haar een spuitje te geven, wilde Dr. Meyer dit beestje een tweede kans geven en opereerde haar aan haar kaak.

Ze moest een maand herstellen van de operatie. Ze kreeg sondevoeding en veel medicijnen. De kans dat ze het zou overleven was erg klein, maar het was een vechtertje en ze kwam er evengoed bovenop.

Met een grote glimlach welteverstaan. De reden waarom ze deze glimlach nu heeft is dan wel triest, maar is het niet fantastisch dat ze er nu weer helemaal bovenop is?!

smiling-cat-dislocated-jaw-crooked-broken-duchess13
Reageer op artikel:
De reden waarom deze poes zo lief glimlacht is minder leuk dan je denkt…
Sluiten