De nieuwste videoclip van David Bowie geeft je kippenvel

Vanmorgen kwam het treurige nieuws naar buiten dat de Britse popicoon David Bowie gisteren, zondag 10 januari, is overleden aan de gevolgen van kanker. Hij overleed vlak na zijn 69ste verjaardag (8 januari), de dag waarop ook nog eens zijn gloednieuwe album Blackstar uitkwam.

Heel de wereld deelt massaal zijn of haar favoriete song van mister Bowie. Van ‘Heroes’ tot ‘Space Oddity’ en van ‘Let’s Dance’ tot ‘Ashes to Ashes’. Maar je zou door al die klassiekers bijna vergeten dat hij zeer recent een bijzondere videoclip uitbracht voor zijn nieuwe single ‘Lazarus’, die een dag voor zijn verjaardag en de release van het album Blackstar uitkwam.

In de videoclip zie je Bowie in een ziekenhuisbed liggen met verband en knopen over zijn ogen terwijl hij zingt: ‘Look up here, I’m in heaven’. Wanneer hij stuiptrekkingen krijgt rijst hij als het ware uit zijn bed. Niet veel later zie je Bowie weer dansend in zijn kamer en schrijvend achter zijn bureau waarna hij langzaam achteruit de kledingkast in wordt ‘gezogen’. Een bijzondere videoclip die elke Bowie-fan diep zal raken en kippenvel zal bezorgen.

http://bowiepills.tumblr.com/post/136826331240/lazarus-david-bowie

Bekijk ook: Alle looks van David Bowie in één GIFje

DB-HG-700px

Astronaut zingt Space Oddity van David Bowie

0
Reageer op artikel:
De nieuwste videoclip van David Bowie geeft je kippenvel
Sluiten