De leukste webshops met kunst onder de 100 euro op een rij

Op Froot schrijven we geregeld over kunst. We vertellen je het verhaal achter het meesterwerk, of we gaven les in kunst kopen (voor beginners). Maar wanneer je niet al te veel te besteden hebt, kan het nog wel eens lastig zijn om kunst voor een kleiner budget te vinden.

Tot vandaag. Want onze zusjes van Roomed helpen je hier een handje bij. Zij zetten de vijf leukste webshops met kunst onder de honderd euro op een rijtje. En wij lichten er 3 uit:

1. Yellowkorner

Een van onze favorieten is Yellowkorner. Dit is een internationale gallery, die vorig jaar haar deuren opende aan het Singel in Amsterdam en sinds kort ook in Den Haag zit. De gallery verkoopt betaalbare kunst van fotografen wereldwijd. De kunstwerken zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en daar hangt dan ook meteen de prijs vanaf. Je kunt de huidige kunstwerken in de winkel checken óf online bekijken (en kopen).

2. The Posterclub

Dit is een van onze favoriete online adresjes voor posters. The Posterclub is een Deense webshop, die internationaal levert. Je vindt hier posters met fotografische prints en illustraties van zowel Scandinavische kunstenaars en artiesten als internationale ontwerpers.

3. Juniqe

Alles in deze webshop is super betaalbaar! Juniqe verkoopt te gekke kunst voor gemiddeld zo’n 45 euro en in de meeste gevallen lijsten ze het nog voor je in ook. Bekijk vooral even de limited editions, daar zit echt veel moois tussen en ook die kunstwerken zijn schappelijk geprijsd ruim onder de honderd euro.

Ben je benieuwd naar de andere twee webshops? Lees dan hier het volledige artikel van Roomed met de vijf leukste webshops met kunst onder de honderd euro.

Is je budget eigenlijk nog wat kleiner? No worries, Roomed zette ook betaalbare kunst onder de vijftig euro op een rijtje.

Reageer op artikel:
De leukste webshops met kunst onder de 100 euro op een rij
Sluiten