De laatste dingen die je nog even moet doen voor 2017 van start gaat

2016 was een bevlogen jaar. Voor de één misschien een mooi jaar met positieve veranderingen in zijn of haar privéleven, terwijl het voor de ander misschien juist een jaar is om gauw af te willen sluiten en door te gaan met het volgende: 2017. Hoe dan ook gaan we vol goede moed het nieuwe jaar in. Maar eerst… moeten er misschien nog even een aantal dingen gebeuren voor we fris aan het nieuwe jaar beginnen.

1. Grote schoonmaak: Fris het nieuwe jaar in

Toegegeven: Er zijn maar weinig mensen echt fan van schoonmaken. Maar iedereen vindt het fijn om in een schoon en vooral opgeruimd huis te wonen, nietwaar? Trek er even een middagje voor uit en zorg er voor dat je hele huis weer blinkt. Maar niet alleen is een schoon huis fijn, ook een opgeruimd huis doet goed. Gooi dus gelijk ook alle onnodige spullen weg, dat geeft naderhand een superfijn opgeruimd gevoel.

En al die spullen dan?

Die kun je mooi naar de kringloopwinkel brengen. Er zijn genoeg mensen die niet al te breed zitten die wél blij worden van jouw meubels, accessoires en kledingstukken die je niet meer gebruikt. Kun je misschien zelf wel een extra zakcentje gebruiken? Dan kun je dit natuurlijk allemaal op Marktplaats zetten en verkopen. Kun je van dat geld weer mooi een cadeautje voor jezelf of iemand anders voor kopen.

2. Helpende hand bieden: Ook eens aan een ander denken

Het is vrij logisch dat we het grootste gedeelte van de tijd heel erg met ons eigen leven bezig zijn. Dat doen we nou eenmaal allemaal, en dat is niet zo gek want het vraagt behoorlijk wat energie en aandacht. Maar juist in deze wintermaanden is het zo waardevol om iemand anders ook eens te helpen. Denk aan een simpel klusje in huis bij je opa, boodschappen doen voor de buurvrouw die slecht ter been is of helpen bij de voedselbank. Meer inspiratie nodig? Hier geven we je 10 tips om iemand anders tijdens deze wintermaanden een handje te helpen.

3. Je zorgverzekering onder de loep nemen: Betaal ik niet te veel?

Veel van ons zijn gewend om altijd maar bij dezelfde zorgverzekering te blijven, vaak uit gemakzucht. Je betaalt elke maand braaf en kijkt er ondertussen nooit naar om. Zonde! Want de kans bestaat dat je veel te veel betaalt. Of dat je niet verzekerd bent voor zaken die achteraf misschien beter wel verzekerd hadden kunnen zijn.

Zoek het uit!

Neem daarom je zorgverzekering eens even goed onder de loep. Welke aanvullende verzekering heb jij nou echt nodig en welke kun je laten zitten? Wanneer je dit goed samenstelt kun je maandelijks flink veel geld besparen. Geld dat je veel beter kunt besteden aan belangrijkere of leukere zaken.

Wil jij een goede en voordelige zorgverzekering? Bekijk dan eens het aanbod van Anderzorg. Al 7 jaar op rij een van de goedkoopste van Nederland en je bepaalt zelf naar welk ziekenhuis, welke huisarts en welke tandarts je gaat. Voor €102 per maand ben je met het wettelijk eigen risico van €385 al verzekerd.

Je hebt er nog maar een paar dagen de tijd voor (tot en met 31 december dus) en het kost je echt niet veel tijd. Beter regel je dit dus dit jaar nog even, voor je weer een heel jaar te veel betaalt!

Hoe regel ik dit het snelst?

Natuurlijk via de website, maar ook kun je tegenwoordig gewoon via Instagram je nieuwe premie berekenen. Kijk maar eens op het account, en het volgt zich allemaal vanzelf…

In samenwerking met Anderzorg

Reageer op artikel:
De laatste dingen die je nog even moet doen voor 2017 van start gaat
Sluiten