De beste vrouwen-posts én mannen-posts van 2015

Bij Froot proberen we altijd artikelen te plaatsen die voor iedereen leuk zijn. Man, vrouw, jong, oud… maakt niet uit! Maar ben je echt op zoek naar artikelen, tips en achtergrondverhalen specifiek voor mannen of vrouwen? Dan kun je bij ons stijlvolle broertje Manners of ons beauty-zusje Beautify terecht. Wat je daar zoal leest? We geven je alvast een idee door hun best gelezen mannen-posts (van Manners) en best gelezen vrouwen-posts (van Beautify) van 2015 op een rijtje te zetten:

De beste vrouwen-posts van 2015

4 x waarom de mooie meisjes vaak juist geen vriendjes hebben

‘De mooie meisjes hebben zo’n geluk, want alles zit hun mee in het leven. Ze hoeven zich nooit druk te maken over hun uiterlijk en kunnen alle mannen krijgen die ze willen’. WRONG! Think again ladies. Hoe het echt zit? Dat lees je hier.

11 onverwachte dingen die mannen fantastisch aan vrouwen vinden

Mannen zullen nu eenmaal minder snel toegeven wanneer ze iets wild aantrekkelijk vinden aan vrouwen. Gelukkig vonden Beautify waardevolle inside information.
#1: NAT HAAR
‘Misschien vinden jullie dames nat haar een ellende, maar voor ons is het sexy as hell. Het moment dat jij uit de douche komt lopen willen wij alleen maar jouw handdoek van je lijf aftrekken.’

De andere 10 dingen lezen? Check hier het volledige artikel.

16 dingen waar je vrouwen blij mee maakt

‘Soms vragen we het ons wel eens af. Weten mannen nu echt niet waar we stiekem de onderkriebels van krijgen? Waar ze ons echt blij mee maken? Of juist dondersgoed? En nee, we hebben het niet over cadeautjes en leuke reisjes (oke, ook), maar de simpele kleine en vooral liefdevolle dingen:
#1: Pak ons van achteren vast rondom onze middel
#2: Schuif voorzichtig ons haar opzij
#3: Kus ons zachtjes in onze nek
#4: Knuffel ons altijd wanneer je ons ziet

De overige 12 punten lezen? Check hier het volledige artikel.

Mensen die te laat komen hebben 1 ding gemeen: Ze zijn optimistisch en levensgenieters

Altijd maar te laat komen lijkt misschien geen goede eigenschap. Maar wist je dat er wel degelijk een positieve kant aan is? Laatkomers blijken optimistisch en levensgenieters te zijn. Waarom? Dat lees je hier!

4 dingen die vrouwen echt willen in een relatie

Voor alle mannen die vrouwen denken te snappen: helaas pindakaas. Daar zijn de vrouwen het niet mee eens. Hoe het wel zit? Dat lees je hier.

De beste mannen-posts van 2015

De herenkapsels en haartrends van 2015

Lang, kort, opgeschoren, out of bed look of strak? Wat waren nou eigenlijk de haartrends voor heren van 2015? Je leest het hier.

6 redenen waarom slanke mannen geen spiermassa opbouwen

Veel heren denken – geheel onterecht – dat zij niet in staat zijn om (spier)massa te kweken. Ze werken zich uit de naad in de sportschool, maar de weegschaal blijft hangen rond hetzelfde gewicht en in de spiegel ontbreekt nog steeds die langverwachte spiermassa. Wellicht is de oplossing een stuk eenvoudiger dan je denkt. Hier lees je 6 redenen waarom jouw resultaten uitblijven én wordt uitgelegd hoe je dit dan wél moet aanpakken.

9 herkenbare en irritante sportschooltypes

Als je geregeld naar de sportschool gaat, begin je na verloop van tijd patronen te ontdekken. Mensen om je heen veranderen van random sporters in één van de vele sportschooltypetjes. Hier een overzicht van herkenbare en irritante figuren die bij jou in de gym rondlopen. Of wellicht herken je jezelf in één van de omschrijvingen?

De gezondheidsvoordelen van whisky

Whisky: een drank waardoor je smaakpapillen zich tijdelijk in een paradijs wanen en je geest overspoeld wordt met ontspanning en voldoening. Ja, deze dranksoort doet je geloven dat je het beste medicijn der mensheid naar binnen giet; maar is dat ook echt zo? Nee: whisky is natuurlijk geen medicijn (helaas!) maar het heeft – indien je het met mate drinkt – wel een aantal gezondheidsvoordelen. Lees er hier meer over!

De wetenschappelijke verklaring voor jouw liefde voor billen

Er zijn twee soorten mannen op deze wereld: De borsten- en billenmannen. Tot welke soort jij behoort, hangt hoogstwaarschijnlijk niet alleen af van wat jij mooi vindt, maar ook van jouw genetische blauwdruk. Behoor jij tot de billenman en wil je weten hoe dat zo komt? Dat lees je allemaal hier.

Meer lezen van Manners of Beautify? Volg ze ook op Facebook, hier en hier!

Bekijk ook: Dit is waar moeders in 2015 het meest op klikten

Reageer op artikel:
De beste vrouwen-posts én mannen-posts van 2015
Sluiten