De Anti-Spa is de ultieme oplossing voor mannen die niet van douchen houden

Ben jij van mening dat een échte kerel niet thuis hoort in een wellness-spa met hete stenen op zijn rug? En horen echte mannen volgens jou ook niet in een stoombad te liggen terwijl hun tere voetjes worden gemasseerd? Dan ben je vast ook geen al te grote fan van de dagelijkse douche-verplichtingen. Klopt dat?! Mooi, dan kunnen wij met elkaar praten en heeft Hornbach dé oplossing voor je gevonden. Maak kennis met de Anti-Spa…

Hornbach Mancave

De wat?! De Anti-Spa is een briljante uitvinding voor mannen die ‘s morgens geen zin hebben in uitgebreide doucherituelen in de badkamer. Nee, dé echte man is liever in de Anti-Spa in zijn eigen mancave te vinden. Het enige wat je hier moet doen, is op het sleetje staan en je door de zelfgebouwde wasstraat laten rijden. Kun je je er niets bij voorstellen? Deze man demonstreert het wel even:


Wil je dit zelf ook in je eigen mancave? Hier wordt precies uitgelegd hoe je te werk gaat!

Liever een goeie work-out in je mancave doen?

Dat kan ook. Met de Woudloopsimulator bijvoorbeeld. In de onderstaande video laat Hornbach je zien dat je heel goed in huis, in je mancave dus, kunt hardlopen in de natuur, zonder daar daadwerkelijk de deur voor uit te hoeven.


Weten hoe je dit precies maakt? Dat wordt hier stapsgewijs uitgelegd!

Meer stoere bouwprojecten zien?

Dat komt goed uit, want die komen er! Tot en met 26 februari staat er iedere vrijdag om 14:00 uur een tof nieuw bouwproject voor je klaar. Benieuwd wat het volgende bouwproject is? Houd dan de site van Hornbach goed in de gaten!


Advertisement

In samenwerking met Hornbach

Reageer op artikel:
De Anti-Spa is de ultieme oplossing voor mannen die niet van douchen houden
Sluiten