De 15 allerbeste slechtste horrorfilms

Natuurlijk ga je naar de bioscoop, met de intentie om een goede, spannende of prachtig ontroerende film te kijken. Maar soms, heel soms, is het gewoon fijn om je kapot te lachen om een superslechte film. Een film die bedoeld is als horrorfilm, maar waarbij je het grootste gedeelte van de tijd in een deuk ligt om de lelijkste poppen en de meest lame special effects.

We zetten de allerbeste slechtste films voor je op een rijtje:

Zombeaver

Zombeavers. De naam alleen al is fantastisch. Beestjes die normaal gesproken übercute zijn, veranderen in monsters die te lelijk en nep voor woorden zijn.
IMDb-score: 5,0

Sharknado 2: The Second One

Sharknado 1 was zó slecht, daar kon best nog wel een vervolg van gemaakt worden. En geloof het of niet, er komt een deel 3 aan… Kom maar door met die vliegende haaien!
IMDb-score: 4,6

Ghost Shark

Wanneer je tijdens een vistripje een haai doodt, moet je natuurlijk wel de gevolgen onder ogen zien: de geest van de haai neemt wraak.
IMDb-score: 3,4

Malibu Shark Attack

Deze haaienfilm bevat alles wat een haaienfilm nodig heeft: halfnaakte dames, slecht acteerwerk, veel bloed en uiteraard haaien. Heel veel haaien.
IMDb-score: 3,3

Sharktopus

Een kruising tussen een haai en een octopus. Need we say more?
IMDb-score: 3,3

Sharknado

Een tornado bestaande uit haaien. Kan het nog epischer? Vliegende haaien all over the place. Mét Ian Ziering en Tara Reid.
IMDB-score: 3,3

Robocroc

Inderdaad, deze film is net zo slecht als het klinkt. Kijken dus.
IMDb-score: 3,3

Stonados

Een tornado vol vliegende keien teistert Boston: keileuk!
IMDb-score: 3,2

Dino Shark

Jurassic Park was vet. Haaien zijn vet. Waarom dan geen film kijken over een Dinoshark?
IMDb-score: 3,1

Mega Shark vs. Mecha Shark

Een strijd tussen een mega-haai en een mechanische haai. Kan het slechter? Nope. That’s why we love it!
IMDb-score: 2,8

Arachnoquake

Gigantisch grote spinnen zijn voor het eerst niet eng. Daarom is deze film juist het kijken waard. Omdat-ie zo megaslecht is.
IMDb-score: 2,8

Sand Sharks

Haaien die door het zand zwemmen, jep het kan allemaal in Sand Sharks. Gewoon een haaienfilm zoals een haaienfilm hoort te zijn: tenenkrommend slecht.
IMDb-score: 2,7

Shark Attack 3: Megalodon

Vind je een kolossale haaientand, dan moet daar ook een gigantisch groot beest achter zitten. We hebben het natuurlijk over de prehistorische haai genaamd: Megalodon. Awesomeness!
IMDb-score: 2,7

Super Shark

Haaien en bikini’s. Dat werkt gewoon. Daarom wordt, zoals in zo veel haaienfilms, een bikini-contest verstoord, dit keer door een gigantische oer-haai: Super Shark.
IMDb-score: 2,4

Avalanche Sharks

Als haaien door zand kunnen zwemmen, waarom dan niet ook door de sneeuw om een bikini-contest (jep, again…) te verstoren? Het grootste gedeelte van de film lig je in een deuk om de verschrikkelijk slechte ‘special effects’.
IMDb-score: 2,2

En als toetje bevelen we je The Room aan.

We gaan er verder weinig over vertellen. Bekijk de trailer en geniet van al het acteertalent. Een must-see.
IMDb-score: 3,5

Bron: bol.com

En mocht je na het kijken toch een beetje bang zijn geworden voor rampen à la Sharknado, dan kun je je misschien maar beter voorbereiden met dit briljante boek, genaamd: How To Survive a Sharknado and Other Unnatural Disasters.

Reageer op artikel:
De 15 allerbeste slechtste horrorfilms
Sluiten