Mark
Mark Article 20 sep 2013

De 10 raarste dingen die online te koop zijn

Vandaag de dag kopen mensen steeds meer online. Het handige eraan is dat het snel gaat en je je huis niet per se altijd hoeft te verlaten. De keerzijde is echter dat je het zo gek niet kan bedenken of het is te koop via internet. En als je ziet waar we het over hebben, dan is dat best een beetje griezelig! Gekkenhuis dat internet.


Ziel

Als je niet echt geïnteresseerd bent in materiële zaken en die dus ook niet wil aanschaffen, dan koop je toch gewoon een ziel? Ja, want dat kan dus tegenwoordig. Je kunt zelfs de ziel van Bill Gates kopen. Op Demonical.com kun je daadwerkelijk bieden op een ziel.


Stenen voet

Normaal gesproken koop je misschien een steen of een kei als versiering voor in de tuin. Maar bij Amazon.com zijn ze goed om van de meest alledaagse dingen zeer rare dingen te maken. Deze (voor je zover het zo kan noemen) voet kun je kopen voor één miljoen dollar, omdat er zogenaamd een sentimenteel verhaal achter zit.


Iemand die voor je in de rij staat

Wanneer je linestanding.com bezoekt kun je iemand huren die ergens voor je in de rij wil staan totdat je zelf kunt komen opdagen. Alleen voor de écht luie mensen dus!


JL421 BADONKADONK Land Cruiser

Er zijn blijkbaar mensen die graag met een land cruiser over het land vliegen. Nou, dat is dan een goede zaak! Deze is namelijk ook te koop op Amazon.com. Voor @20.000 is-ie van jou en kun je met ongeveer 65 kilometer per uur over het land cruisen.


Teennagel

Je moet met deze slechte economie iets doen om geld te verdienen. Nou, er was een man die dacht ‘ik ga gewoon mijn teennagel op eBay zetten.’ Wow! Hij heeft hem nog verkocht ook (voor $9.99). Waarom zou je dit willen kopen??


Wolven urine

Dit klinkt heel raar, maar wanneer je dit in je bezit hebt kun je echt opscheppen. Blijkbaar zijn wolven erg beschermend over hun urine, dus in plaats van het zelf te verzamelen koop je het ‘gewoon’ op Amazon.com.


Uraniumerts

Iedereen weet dat uranium een van de beruchte chemicaliën is die worden gebruikt om een nucleaire aanval te lanceren. Kun je je al voorstellen dat je dat thuis in je kast hebt staan? Nou, nu wel dus, want het is gewoon te koop op natuurlijk Amazon.com. De radioactiviteit schijnt zo nihil te zijn, dat het niet schadelijk is. Maar toch…


Stropdas-kussen

Het is een stropdas en zo ziet het er ook gewoon uit. Totdat je er lucht inblaast, want dan is het ineens een kussen. Super handig voor op je werk joh!


Bacon pleister

Bacon is zo lekker en daarom zou je kunnen zeggen: ‘Bacon is er nooit genoeg!’ Maar om er dan ook maar meteen pleisters van te maken…


Kangoeroe scrotum sleutelhanger

Helemaal vanuit Australië: de kangoeroe scrotum sleutelhanger. Voor als je bijvoorbeeld vergeten bent om een uniek souvenir mee te nemen, dan kun je deze altijd nog kopen op eBay. Hiep hoi!

Reageer op artikel:
De 10 raarste dingen die online te koop zijn
Sluiten