Sissy Westerhuis
Sissy Westerhuis Froot 21 feb 2018

He did it! Stranger Things-acteur David Harbour heeft met pinguïns gedanst

Stranger Things-acteur David Harbour staat op social media bekend als een gezellige vent: hij gaat bijvoorbeeld met je mee naar je schoolfeest. In januari vroeg hij zijn volgers iets voor hem terug te doen: één van zijn tweets moest meer dan 200.000 retweets halen om met Greenpeace naar Antarctica te kunnen gaan en daar te dansen met pinguïns.

De oproep ging als een malle en had al gauw meer dan 250.000 retweets op de teller. En dus kon David Harbour – beter bekend als Chief Jim Hopper – zijn koffertjes gaan pakken: hij ging naar Antarctica!

En nu?

David is samen met Greenpeace naar Antarctica gegaan om daar de pinguïns op te zoeken en zijn befaamde Chief Hopper-dans te doen. Toch is het niet allemaal rozengeur en maneschijn, zo blijkt. Harbour was gegrepen door de urgentie waarmee we moeten ingrijpen om de aarde te redden. Bij zijn dans – die hij uiteindelijk tóch heeft gedaan – heeft hij dan ook een mooie oproep geplaatst:

En dan nu: de echte dans tussen de pinguïns, vanaf 0:55

Ook jij kunt wat doen!

David heeft nog een foto gedeeld op Instagram waarbij hij nogmaals benadrukt dat het tekenen van deze petitie belangrijker is dan dansen. We kunnen dus wel stellen dat de acteur van zijn grappige kans een bijzondere dans heeft gemaakt. Heel goed!

Een bericht gedeeld door David Harbour (@dkharbour) op

Reageer op artikel:
He did it! Stranger Things-acteur David Harbour heeft met pinguïns gedanst
Sluiten