Vrouw herstelt door yoga van PTSS, angststoornissen en depressies en wil nu de wereld inspireren

Vrouw herstelt door yoga van PTSS, angststoornissen en depressies en wil nu de wereld inspireren

Ze leed aan een posttraumatische stressstoornis, had angststoornissen en een heftige depressie. Toch wist Heidi Williams dat allemaal te overwinnen met slechts één, vrij simpele, methode: yoga.

“Yoga heeft de rust weer in mijn leven teruggebracht. Het heeft me weer het gevoel gegeven dat ik veilig ben en mezelf kan en mag accepteren,” zo vertelt de Amerikaanse aan Mantra Yoga + Health.

Nadat zij herstelde van de heftige periode uit haar leven besloot ze dat ze ook iets terug wilde doen voor de mensen. Ze heeft haar leven daarom toegewijd aan het inspireren van anderen om yoga te gaan doen, zodat mensen weer met elkaar verbinden. Haar belangrijkste bezigheid is therapeutische yoga-lessen voorbereiden en manieren ontwikkelen waarop slachtoffers van depressies, angststoornissen en posttraumatische stressstoornissen zich kunnen terugtrekken wanneer dat nodig is. Ook heeft Heidi een online hulppagina met meer dan duizend leden.

Een andere manier waarop ze haar doelgroep wil bereiken is door inspirerende foto’s van yoga-poses te delen met de wereld. Ze wil hiermee laten zien dat iedereen vrijwel álles kan bereiken in het leven. En met zulke poses geloven wij dat graag!

Heidi volgen? Dat kan via haar Instagram-account. Wist je trouwens dat je yoga echt niet alleen hoeft te doen? Het kan ook met dit bijzondere gezelschap. Meh!