Inga Stoit
Inga Stoit Froot 13 jun 2018

‘Dad shoes’, Friese whisky en andere originele Vaderdag cadeaus

Zondag 17 juni is het Vaderdag, de dag waarop jij je vader eindelijk een keer gaat verrassen met iets unieks. Geen parfum of boeken, wel dad shoes van New Balance, Friese whisky of andere Vaderdag cadeaus.

Originele Vaderdag cadeaus

Vaders hebben minder met cadeaus dan moeders. Moeders vinden alles leuk, vaders zijn niet geïnteresseerd. Tenzij je ze echt weet te verrassen met iets origineels. We hebben rondvraag gedaan bij de vaders binnen ons kantoorpand: deze vijf Vaderdag cadeaus zouden ze geweldig vinden.

Gepersonaliseerde Dad shoes van New Balance

Dad shoes, ook wel ugly sneakers, is een van de sneakertrends van 2018. New Balance geeft je de mogelijkheid om de dad shoes der dad shoes te maken. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren, details en teksten. Origineler wordt het niet. Een tip ter inspiratie zie je hieronder. Wellicht is dit een cadeau dat je samen met broers of zussen geeft, want deze dad shoes zijn niet goedkoop. Ontwerp de schoen hier.

dad shoes, new balance, vaderdag cadeaus

Pop-art van Amsterdamse partyposters

De kunstwerken van Michiel Folkers uit Amsterdam zijn cool. Hij maakt zijn pop-art van partyposters die hij uit de Amsterdamse straten plukt. Cool voor aan de muur. De kleinste varianten kosten 79 euro en je kunt ze hier bestellen.

vaderdags cadeaus

Minibrew

Met de minibrew kan papa zijn eigen biertje brouwen. MiniBrew is meer dan alleen maar een machine, het is een bierbrouw-platform dat mensen verenigt. MiniBrew is in staat om het gehele brouwproces te monitoren, met heerlijke zelfgemaakte biertjes als resultaat. De minibrouwerij kost 999 euro, maar dan heb je ook wat. Bestel ‘m hier.

vaderdag cadeaus

Pakje Kunst

Wij hebben hier eerder een artikel over geschreven, maar het blijft leuk. Pakje Kunst is een initiatief waarbij kunstenaars onder de aandacht gebracht worden. Je haalt het pakje uit een oude sigarettenautomaat, gevuld met creativiteit in plaats van sigaretten. De doosjes zijn gevuld met kleine kunstwerkjes van lokale kunstenaars. Je koopt een Pakje Kunst al voor 4 euro en dat kan op één van deze 17 plekken.

vaderdag cadeaus

Friese whisky

Geen Schotse single malt, geen Ierse of Amerikaanse whisky, maar whisky uit Friesland. Ja, die bestaat en heet Frysk Hynder. Origineel en lekker, weten we uit ervaring. Onze favoriet is de single malt die je koopt voor 42,50 euro. Bekijk hier het hele assortiment.

friese whisky, frysk hynder, originele vaderdag cadeaus
Reageer op artikel:
‘Dad shoes’, Friese whisky en andere originele Vaderdag cadeaus
Sluiten