Creatieveling laat zien dat vieze auto’s en vrachtwagens ook heel mooi kunnen zijn

Creatieveling laat zien dat vieze auto’s en vrachtwagens ook heel mooi kunnen zijn

De één ziet een vieze auto, de ander een prachtige gelegenheid. Als je in Moskou woont en een vieze auto hebt kun je namelijk zomaar het slachtoffer worden van een wel heel creatieve ‘aanval’.

Dankzij de Russische illustrator Nikita Golubev kun je op de Russische wegen zomaar een kunstwerk voorbij zien rijden. Nikita maakt namelijk kunst, juist met het vieze stof op de vierwielers, zo schrijft Bored Panda.

Voor hij met dit project begon had de Rus het al druk met tekenen, verven en digitale kunst – zoals je ook op zijn Facebook-pagina kunt zien.

Mocht je zelf ook aan de slag willen als je een vieze auto voorbij ziet komen, dan hebben we hier alvast wat inspiratie voor je, gemaakt door Nikita:

Kijk eens!

Een close-up tekening van een gorilla

Ook dit is wonderlijk mooi:

Zelden zo’n mooi bosje bloemen gezien!

Deze is ook mooi:

Supercool, toch?!

Heb jij wel eens zo’n uil gezien?

(s)Tof, he?! Houd zijn Instagram-account maar goed in de gaten, want Nikita Golubev weet wel hoe hij het straatbeeld kan opvrolijken.

Houd je wel van wat creativiteit op je scheurijzer, maar vind je stof maar smerig? Dan kun je misschien één van deze 14 briljante creaties op je bak maken. Succes gegarandeerd!