Froot 28 nov 2017 Sissy Westerhuis

Een van de bezoekers van dit klassieke concert was in slaap gevallen, dus besloot de dirigent op hilarische wijze in te grijpen

Als je wel eens naar een klassiek concert bent geweest weet je twee dingen: 1) het is prachtig, en 2) soms kan het een beetje slaapverwekkend zijn. Kan jij verder niets aan doen: mooi, rustige, warme klanken die in een zaal met gedimd licht aan je gepresenteerd worden, dat is een snelle manier om slaperig te worden.

Maar, als de dirigent in de smiezen krijgt dat je een tukkie ligt te doen heb je het minder getroffen. Ook de muzikaal leider in de beelden hieronder had in de gaten dat iemand in het publiek even was weggedommeld en besloot een geintje uit te halen. Aaah!

Nog altijd verrassend

Tijdens ‘The Firebird‘ van Igor Stravinsky, uitgevoerd door North State Symphony, was een van de bezoekers dus in slaap gevallen. Scott Seaton leidde het orkest en Twitterde later de beelden. Hij schreef daarbij dat Stravinsky nog altijd verrassend kan zijn. En zo is het!

Zo kan het ook!

Je kunt ook juist een enorme adrenaline kick hebben én klassieke muziek spelen op hetzelfde moment, als je deze beelden ziet snap je dat gelijk!

Reageer op artikel:
Een van de bezoekers van dit klassieke concert was in slaap gevallen, dus besloot de dirigent op hilarische wijze in te grijpen
Sluiten