Mark Hofman
Mark Hofman Froot 20 jul 2018

Coca-Cola bouwt doorzichtige Cola-automaat van ijs

In Japan is deze week een doorzichtige Coca-Cola-variant uitgekomen: Cola Clear. Een uniek drankje wat natuurlijk ook op unieke wijze geïntroduceerd moet worden. En, dat is wel gelukt!

Coca-Cola (machine), ijskoud

Coca-Cola Clear, Coca-Cola, Cola, Machine

Hierboven zie je, zonder enige twijfel, de tofste Cola-machine die je ooit hebt gezien. Het apparaat was 18 en 19 juli te vinden in Shibuya, Tokio. Het bijzondere eraan? Hij is helemaal gemaakt van ijs! Iets wat een ontzettende toffe look geeft, zeker in combinatie met het doorzichtige Cola Clear.

De 2,5 meter hoge machine is overigens geen blijvertje, zeker niet met dit warme weer. Hij was slechts 2 dagen in gebruik, omdat hij daarna gesmolten was. Zonde is het wel, want zo’n kekke machine zouden we best op kantoor willen hebben.

Coca-Cola Clear

Japan heeft een obsessie voor doorzichtige drankjes. Zo hebben ze er doorzichtige thee met melk, latte’s en zelfs bier. Coca-Cola Japan kon niet achterblijven en moest ook met een doorzichtige variant komen van hun frisdrank. En dat is het moment waar Coca-Cola Clear kwam kijken. Het drankje ziet eruit als water, maar heeft de volledige smaak van Cola. En dan zitten er ook nog eens geen calorieën in!

Het merk heeft naar verluidt vijftig verschillende recepten geprobeerd, voor het resultaat perfect was. Het enige verschil met het origineel is dat er geen karamel gebruikt is in deze variant. Het was namelijk niet mogelijk om dit doorzichtig te krijgen.

Coca-Cola Clear, Coca-Cola, Cola, Machine

Geniet je van doorzichtige drankjes? Dan vind je deze kleding zonder twijfel ook een succes!

Reageer op artikel:
Coca-Cola bouwt doorzichtige Cola-automaat van ijs
Sluiten