Froot.nl
Froot.nl Froot 8 jun 2018

‘Bum Rip’ Shorts bewijzen dat het gedaan is met deze wereld

In de lente van dit jaar stuitten we op de Extreme Cut Out Jeans, een broek die alleen bestaat uit naden. Toen dachten we nog dat het wel goed zou komen met de wereld, maar we zijn er nu heilig va overtuigd dat het nooit meer goedkomt. Dames en heren, maak kennis met de ‘Bum Rip’ Shorts.

‘Bum Rip’ Shorts

‘Bum Rip’ Shorts zijn heel korte strakke jeans voor dames, waarvan de achterkant door een bezetene kapot is gescheurd. In de volksmond worden de broekjes ook wel een #metoo-val en van-m’n-scooter-gevallen-broekje genoemd. Oké, dan komt nu de foto.

Bum Rip Shorts, Pretty Little Thing

Pretty Little Things

Ja, dat is even schrikken hè? De officiële naam van dit bizarre broekje is Shelby Bum Rip High Waisted Denim Short en is voor 15 Britse ponden te koop bij Pretty Little Things.

De productomschrijving is ook interessant: Add some serious attitude to your look with a pair of thigh skimming mid wash denim shorts. With contemporary frayed him, cheeky bum rip and flattering high waisted design, pair with your chunkiest sandals and killer shades for a serious slick look. Help, we willen hier weg!

Bum Rip Shorts, Pretty Little Thing, 2
Reageer op artikel:
‘Bum Rip’ Shorts bewijzen dat het gedaan is met deze wereld
Sluiten